PRATIMO CECU U STOPU: Francuzi snimaju film o Ražnatovićima
Foto: Zorana Jevtić

Saznajemo

PRATIMO CECU U STOPU: Francuzi snimaju film o Ražnatovićima

Stars -

Ekipa francuske produkcijske kuće boravi u Beogradu i Bosni, gde prikuplja materijal za priču o Arkanu i njegovoj supruzi

Život Željka Ražnatovića Arkana i njegove supruge Cece biće pretvoren u dokumentarac, a time se trenutno bave Francuzi, saznaje Kurir.

Kamermani i novinari televizije Kanal 5 bili su u nedelju na pomenu komandantu Srpske dobrovoljačke garde. Oni su i na Novom groblju snimali kadrove za svoj film. Ekipa francuske produkcijske kuće već duže vreme boravi u našoj zemlji, kao i u Bosni, gde razgovara sa sagovornicima i prikuplja materijal za ovaj dokumentarac.- To će biti veliki projekat! Već neko vreme boravimo u Srbiji, istražujemo i pratimo sve što ima veze sa Cecinim životom i radom. I o Arkanu smo već prikupili dosta materijala - rekli su za Kurir iz produkcije.Ceca nam je potvrdila da Francuzi snimaju film, ali kaže da će je tema samo Arkan.- Ne snimaju film o meni, nego o Željku. Nije planirano da u filmu o njemu pričamo ni moja deca ni ja - bilo je sve što nam je rekla Ceca.

Gospodar prstenovaVELJKO OPET VERIO DEVOJKU!Veljko Ražnatović je svojoj novoj devojci Ani Cakić poklonio vredan prsten, a to je odmah objavio na Instagramu. Usledile su čestitke povodom veridbe, ali nijedno od njih dvoje ovim povodom nije oglasilo. Veljko je pre dve godine prstenovao i Mašu Terzić, s kojom je bio skoro godinu dana u vezi.

SKOK TIGRA: HOLIVUD SE NE OGLAŠAVA!I Amerikanci su 2015. godine najavili da snimaju film „Skok tigra“, koji je trebalo da bude baziran na životu Željka Ražnatovića Arkana.U oktobru prošle godine je čak najavljen kasting u Beogradu, a spekulisalo se da su glavne uloge već dodeljene oskarovcu Robertu de Niru (Arkan) i Evi Mendez (Ceca). Knjiga Vladimira Đorđevića „Arkan“, koja je bila bestseler u Americi, poslužila je kao osnova za film. Međutim, taj projekat do dan-danas nije ugledao svetlost dana.

Bonus video:

EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte kako je pretučena Ceca Ražnatović

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track