PREBOLEO RASKID: Cecin bivši sa sestrom fudbalera!
Foto: Aleksandar Jovanović

Aca se provodi s novom cicom

PREBOLEO RASKID: Cecin bivši sa sestrom fudbalera!

Stars -

Aca Jovović je nedavno napunio 27 godina, koje je obeležio bez velike pompe, u društvu Bojane Jovetić, sestre crnogorskog asa Stevana Jovetića, igrača italijanskog Intera

O Aleksandru Jovoviću brujao je Balkan početkom godine kada je magazin Stori ekskluzivno otkrio njegovu vezu s folk zvezdom Cecom Ražnatović!Pevačica je narednih meseci uporno demantovala da među njima ima nešto više od prijateljstva, u međuvremenu su raskinuli, a 16 godina mlađi maneken se povukao u ilegalu. Toliko je u ilegali da ne želi da se išta o njemu sazna, pa je čak i rođendan proslavio tiho, uz najbolje prijatelje, među kojima je bila i Bojana Jovetić, rođena sestra fudbalera Intera Stevana Jovetića!

Rođendanac

- Da li znate ovog dečka? To je moj rođendanac. Slavimo ceo dan - napisala je Bojana uz fotku s manekenom na Snepčetu.

Poznati brat... Stevan Jovetić
Poznati brat... Stevan Jovetić

I Aleksandrov kolega, poznato modno lice Marko Andrić, na istoj društvenoj mreži podelio je trenutak proslave 27. rođendana. Na fotografiji je pored Crnog, kako Acu zovu prijatelji, opet Bojana.

- Bojana Jovetić nema dečka, slobodna je ko ptica na grani, a i Aca je slobodan i sad svi očekuju da se njih dvoje smuvaju. Bojana je super devojka, normalna, kulturna i slatka, a Aleksandru bi sad prijala veza sa baš takvom ribom - rekao je za Kurir njihov zajednički prijatelj.Iznenađena BojanaZvali smo i manekena i fudbalerovu sestru za komentar. Aleksandar je ostao nedostupan do zaključenja broja, a Bojana nam se javila i rekla:- Baš ste me iznenadili ovim pozivom. Ne, ne, Aca je moj najbolji drug već sedam godina. On mi je kao rođeni brat.

Nisu PotrajaliGODINU DANA U VEZI S CECOMSvetlana i Aleksandar bili su u vezi od proleća 2015. do marta 2016. Uspešno su krili romansu dok ih paparaco Storija nije uhvatio zajedno. Dva meseca nakon toga folk zvezda je odlučila da prekine ljubavni odnos s Jovovićem, koji se povukao u ilegalu i sada uživa daleko od „estradnih reflektora“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track