PRED ULAZAK NA FARMU: Elli muž umro 10 minuta pošto ju je ostavio u karantinu!

Folk pevačica iznenada ostala bez muža

PRED ULAZAK NA FARMU: Elli muž umro 10 minuta pošto ju je ostavio u karantinu!

Stars -
Aleksandar Stoiljković pao i ostao na mestu mrtav na benzinskoj pumpi posle povratka iz Šimanovaca, gde je deset minuta ranije dovezao ženu

Pevačica Danijela Stoiljković Ella (35) neće učestvovati na „Farmi“ jer je juče, upravo pred ulazak u rijaliti, ostala bez supruga Aleksandra Stoiljkovića!Kako Kurir saznaje, on je preminuo od posledica srčanog udara, koji mu se dogodio 10 minuta nakon što je dovezao Ellu u Šimanovce, gde je trebalo da bude u karantinu zajedno sa ostalim učesnicima.Poželeo joj sreću- Aleksandar je dovezao suprugu ispred studija, gde su se pozdravili. Poželeo joj je sreću i rekao da će joj biti najveća podrška tokom rijalitija. Nakon toga krenuo je svojim automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi kako bi kupio sok. Prilikom izlaska s pumpe, pao je, pa su prisutni pozvali Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt uzrokovanu srčanim udarom - kaže za Kurir dobro obavešteni izvor.Idealan parAleksandar Stoiljković i Ella bili su zajedno od njene osamnaeste godine i imaju dvoje dece. Ljudi koji su bliski supružnicima navode ih kao jedan od najskladnijih parova, čiji se odnos zasnivao na ljubavi i poštovanju. Ovo bi bio prvi put da se razdvajaju na duže od nekoliko dana. Ella je bila zadovoljna što će učestvovati u rijalitiju i što će moći da se predstavi publici u pravom svetlu, a Aleksandar ju je u potpunosti podržavao.(Z. R.)

Karijera u usponuELLU PROSLAVIO DUET S KATARINOM ŽIVKOVIĆPevačica Ella je široj javnosti postala poznata nakon dueta s popularnom koleginicom Katarinom Živković za pesmu „Ludilo“, koja ima skoro milion i po pregleda na Jutjubu. Ella i Živkovićeva su višegodišnje drugarice, ali i sugrađanke, jer su obe iz Leskovca, pa su prijateljstvo krunisale upravo ovim duetom.Mlada pevačica se ranije bavila modelingom, a i sama je istakla za pojedine medije da zahvaljujući tome danas izgleda dobro. Ono što je bila odskočna daska za njenu pevačku karijeru je pesma „Ni ti ni ja“, koja je korišćena u popularnoj domaćoj seriji „Folk“.(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track