PREGOVORI U TOKU: Deca Goce Božinovske ulaze na Farmu 7?
Foto: Dragan Kadić

Rijaliti

PREGOVORI U TOKU: Deca Goce Božinovske ulaze na Farmu 7?

Stars -
Za mesec dana počinje sedma sezona rijalitija "Farma", a producenti programa uveliko pregovaraju sa budućim VIP seljacima.

Jelena Vučković i Mirko Šijana, deca pevačice Goce Božinovske, bi mogla da se nađu u rijalitiju jer produkcija već neko vreme pregovara sa njima.S obzirom na to da su do sada imali i bračne parove i ljute neprijatelje na imanju u Lisoviću, sada imaju želju da pruže nešto novo i prvi put spoje sestru i brata, koji bi se takmičili svako za sebe.

"Producenti imaju mesec dana da sakupe učesnike i velika je odgovornost na njima jer je "Farma 6" bila veoma gledana, pa sada moraju da ponove taj uspeh. Zato pažljivo biraju farmere koji će provesti tri meseca u Lisoviću. Došli su na ideju da pozovu Jelenu Vučković i Mirka Šijana, jer im odgovara njihov temperament, pogotovo kada je reč o Mirku. Njega mediji predstavljaju kao problematičnog dečka, dok ljudi koji ga poznaju tvrde da je veoma dobra osoba i da nikada prvi ne ulazi u sukob. Iz tog razloga bi voleli da Šijan uđe u rijaliti. Jelenu takođe žele, jer je ona totalna suprotnost svom bratu, pa bi se često sukobljavali na imanju. Goca Božinovska ima iskustva kada je reč o rijalitijima i podržavaće ih ako budu odlučili da uđu", priča izvor blizak Mirku i Jeleni. Mlada pevačica je prokomentarisala mogućnost pojavljivanja u rijalitiju.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Čuli ste, šta? Nisam ja za to, ja sam veliki perfeksionista i volim da je oko mene sve uredno. Tamo je veoma prljavo i ne bih mogla da izdržim u tim uslovima, to sam im i rekla. "Farma" je super i ja je gledam, ali sebe ne vidim tamo. Imam zakazane nastupe do jula i ne bih mogla. Mirko je veoma sličan meni i ne verujem da bi i on mogao to da izdrži, ali ko zna", rekla je zvezda Granda uz osmeh, dok se njen brat nije javio.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Podsetimo, samo što se završila Farma 6, za nešto manje od mesec dana, tačnije 15. ferbruara sa emitovanjem kreće Farma 7. Uskoro bi imena učesnika trebala da budu poznata, a kastinzi su uveliko u toku.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track