PREOKRET: Severina i Milan se POMIRILI zbog sina!
Foto: Dado Đilas

Opet komuniciraju

PREOKRET: Severina i Milan se POMIRILI zbog sina!

Stars -

Pevačica i biznismen se dogovorili da Aleksandar bude kod njega dok ona boravi u Americi

Severina Kojić i njen bivši vanbračni suprug Milan Popović konačno su se pomirili. Kako Kurir saznaje, pevačica i kralj bakra nisu više na ratnoj nozi, i to samo zbog zajedničkog sina Aleksandra.Kebina snajka i biznismen privatne stvari više neće rešavati preko suda, već dogovorom.

- Severini i Milanu je njihov sin najbitniji i zbog njega su rešili da izglade odnose. Nedavno su napravili dogovor koji oboma ide u prilog.

Ona je želela da povede Aleksandra sa sobom u Ameriku krajem aprila, ali je na kraju ipak postigla dogovor s Milanom da dete tog vikenda bude kod njega u Beogradu.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Ona se složila s tim Popovićevim predlogom i nimalo se nije protivila njegovoj želji da bude s mališanom. Seve će se truditi da ubuduće s Milanom stvari u vezi s detetom rešava van suda jer je pravosuđe sporo, a za mališana je korisnije da njih dvoje imaju koliko-toliko normalnu komunikaciju - otkriva naš dobro obavešten izvor.Kralj bakra je inače pevačici dozvolio da njihov sin prošle godine putuje s njom na odmor na Mauricijus, nakon čega se ona složila da dete bude duže s njim nekoliko dana. Međutim, posle izvesnog vremena, Popović je podneo tužbu protiv Kebine snajke i doskora uopšte nisu komunicirali.

Bonus video

SEVERINA I IGOR SASLUŠANI U POLICIJI: Kojići pred sudom zbog optužbi Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja