PRESEO JOJ ODMOR: Bivša MISICA doživela OZBILJNU POVREDU na skijanju!
Foto: Dragana Udovicic

Maler

PRESEO JOJ ODMOR: Bivša MISICA doživela OZBILJNU POVREDU na skijanju!

Stars -

Nekadašnja misica, danas udata za arapskog princa Saida bin Draija, bila je na odmoru s porodicom u čuvenom Sent Moricu i doživela nezgodu.

Jelena je na skijanju doživela nezgodu i ozbiljno povredila rebra. Zato je, nažalost, porodica Bin Drai morala da prekine odmor koji su dugo planirali.

"Jelena je dobro, imala je bolove ali je sada bolje. Nezgodan pad je učinio svoje i morala je da odustane od skijanja", kaže izvor blizak Jeleni bin Drai.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Jelena je na odmoru bila sa suprugom Saidom, ćerkom Asjom i sinovima Hamdanom i Hilalom. Oni svake godine idu u Sent Moric jer veoma vole taj skijaški centar. Lepa Vojvođanka iz Žablja deceniju i po živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bavi se dizajnom i već je imala više revija kojima je oduševila ljubitelje mode. Jelena voli da dođe i u Srbiju, a često je morala da objašnjava da njen suprug, iako veoma bogat poslovni čovek, zapravo nije šeik, kako su ga ovde nazivali.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

"On nije šeik, oni su prinčevi. Saidov otac je bio premijer i šef protokola Ujedinjenih Arapskih Emirata i glavni za pravosuđe, i to nekih 40 godina. Njegova rođena baba je bila udata za princa od Šarže, tako da su kroz te porodične veze povezani sa kraljevskom porodicom", izjavila je jednom Jelena.

Ona je dodala da je život u Emiratima uopšte nije promenio.

"Mi živimo sasvim normalno. Meni je 100 evra danas isto kao onih 100 evra pre petnaest godina", rekla je nekadašnja misica.

Bonus video:

Pogledajte 10 NAJEGZOTIČNIJIH destinacija

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track