PRETERALA: Miljana se predozirala sedativima!
Foto: Printskrin

Kulićeva izazvala paniku u rijalitiju „Parovi“

PRETERALA: Miljana se predozirala sedativima!

Stars -
Kontroverzna učesnica rijalitija popila je veću dozu tableta, koje su brzo delovale, pa se srušila na ulazu u garderobu, a zatim zaspala i nije mogla da se probudi
1 / 2 Foto: Printskrin

Takmičarka „Parova“ Miljana Kulić predozirala se lekovima za spavanje, pa su ostali ukućani jedva uspeli da je povrate u svesno stanje.Kontroverzna učesnica iz Niša podigla je veliku frku među učesnicima rijalitija kad je, revoltirana što nije dobila najviše glasova publike tokom izbacivanja, popila veću dozu sedativa i nije mogla da se probudi. Ona je odmah nakon završetka emisije popila lek „sanval“, koji je brzo delovao, pa se Kulićeva srušila na ulazu u garderobu.- Ljudi, vidite, ova pade, ubi se! Sunce ti - rekao je Marko kad je ugledao Miljanu na podu.

Nakon toga Brendon joj je pomogao da ustane i odveo je do kreveta u dnevnoj sobi da legne, gde je odmah zaspala. U jednom momentu delovalo je kao da ne daje znake života, zbog čega su se svi uplašili, pa joj je novi takmičar Dejan Savić prišao i začepio nos, posle čega je ona prodisala na usta i probudila se. Tako bunovnu Miljanu potom su odveli do kuhinje, gde ju je Brendon masirao kako bi se povratila i na kraju je odveo u spavaću sobu.

Kulićeva se sutradan požalila voditeljki Bojani Ristivojević kako joj ukućani nisu dozvolili da spava prethodne noći, dok je većina bila složna u tome da je Miljana popila veću dozu sedativa i da su bili zabrinuti za nju.- Nije tačno, popila sam samo jedan „sanval“. Imam celu kutiju tog leka, ponela sam ga od kuće, ali noćas sam popila samo jedan kako bih mogla da se uspavam - pravdala se Miljana.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track