HOROR Sanju Maletić prebio inspektor!
Foto: Dragana Udovičić

Sve zbog komšije

HOROR Sanju Maletić prebio inspektor!

Stars -

Folk pevačica Sanja Maletić zadobila je ozbiljne povrede kad je na nju fizički nasrnuo bivši komunalni inspektor iz Beograda Boško Popović!

Naime, kako saznajemo, u pevačicinom komšiluku se, kako Maletićeva tvrdi, nelegalno podiže čitav sprat, a kad je ona, kako navodi, to pokušala da fotografiše kako bi imala dokaz za inspekcijske službe, pojavio se Popović, koji je jedan od investitora gradnje na Zvezdari, pa je navodno fizički napao i povredio joj ruku!- Nas četiri žene smo izašle u dvorište kako bismo sačekale komunalnu policiju, koju smo pozvale zato što se bez građevinske dozvole podiže čitav jedan sprat na zgradi pored naše, čime se ugrožava naša bezbednost.Jedva se spaslaPošto predsednica kućnog saveta, nije imala telefon kod sebe, zamolila me je da fotografišem radove kako bismo to podnele nadležnim inspekcijama. Kad sam to pokušala, pojavio se Popović, rekao mi da ništa ne smem da fotografišem, pitao me je ko mi je to dozvolio i počeo da mi zavrće ruku i otima mi telefon. Uspela sam da se iščupam, ali ruka me je jako zabolela - priča Maletićeva.

Rešenje o zatvaranju gradilišta... Investitori ne prekidaju radove
Rešenje o zatvaranju gradilišta... Investitori ne prekidaju radove

Dodaje da joj je sve to teško palo budući da ima problema sa štitastom žlezdom, a pritom je i srčani bolesnik:- U tom trenutku sam počela ubrzano da dišem, od stresa sam drhtala... Otišla sam u Urgentni centar na pregled i dobila injekcije i rastvor za obloge, a zatim sam se uputila u policiju, prijavila fizički napad i podnela krivičnu prijavu protiv Popovića. Doživela sam strašan stres, još mi trne kompletna ruka, od ramena do prstiju.Dođi u Pazar ako smešMaletićeva tvrdi da joj je tog dana pretila i Popovićeva žena.- Ona mi je govorila: „Sram te bilo, pevačice, stojiš tu ispred zgrade i svađaš se. Znam te ja, dolazila si da pevaš u Novi Pazar, e videćeš šta će da ti se desi kad sledeći put dođeš dole“ - prepričava Sanja i naglašava da je zbog svega što se dogodilo tog dana zabrinuta za svoju bezbednost.Popović je ostao nedostupan za komentar, a u građevinskoj inspekciji opštine Zvezdara kažu da su već izlazili na teren i zabranili divlju gradnju, ali pošto se njihova odluka ne poštuje, na lice mesta će izaći još jednom.- Zbog nepoštovanja obustave radova naložene rešenjem zakonom su propisane mere podnošenja krivične i prekršajne prijave protiv investitora - kažu u inspekciji.

Predsednica kućnog savetaZAJEDNO SE BORIMO PROTIV DIVLJE GRADNJEDaniela Pavić, predsednica kućnog saveta zgrade u kojoj živi Maletićeva, tvrdi da je Popović fizički nasrnuo na pevačicu. Kaže da stanari zgrade nedeljama vode borbu protiv nelegalne gradnje u komšiluku:- Tu se zida čitav jedan dodatni sprat na zgradi, a za to ne postoji građevinska dozvola. Zvali smo sve nadležne službe, inspekcija opštine Zvezdara je izašla na teren, utvrdila da je gradnja nelegalna i donela rešenje o zatvaranju gradilišta, kao i rešenje o rušenju svega što je nelegalno izgrađeno. Međutim, investitori su sklonili znak zabrane i nastavili radove.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track