PRIJOVIĆKA BOLUJE OD ŽENSKE BOLESTI: Evo šta krišom radi Filipu, a ako je on uhvati...
Foto: Printskrin/Instagram

Jako se vole, ali

PRIJOVIĆKA BOLUJE OD ŽENSKE BOLESTI: Evo šta krišom radi Filipu, a ako je on uhvati...

Stars -

Veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića deluje prilično idilično i kao da njih dvoje uopšte nemaju probleme u svojoj romansi. Žive zajedno, zajedno putuju, a Filip sada sve češće prati svoju dragu na nastupima. Osmesi ovog mladog para dokaz su da je kod njih u vezi sve savršeno. Ali, ipak...

"Aleksandra i Filip su jako zaljubljeni i srećni i ne odvajaju se jedno od drugoga. Međutim, Filipa i dalje saleću devojke i šalju mu poruke, pa mu ona s vremena na vreme uzima telefon da proveri kako Filip odgovara na razne nepristojne ponude. I njoj i dalje muškarci pišu iako znaju da je s Filipom, ali žene uvek vole takve stvari da provere pa Aleksandra nekad i krišom proverava poruke u Filipovom telefonu. Plaši se da bi druga mogla da joj otme dečka", otkriva izvor blizak paru.

Inače, Aleksandra je izjavila da bi ona bila ljubomorna na svaku devojku koja pored sebe ima Filipa.

"Mogu samo da kažem da bih bila ljubomorna na drugu koleginicu da ima momka kao što je Filip. Jer ja znam kakav je on. Jedno divno stvorenje i divan momak. Zato bih bila ljubomorna na devojku koja ga ima", rekla je Aleksandra.

Pozvali smo Prijovićevu kako bi smo proverili da li zaista ovih dana strahuje da će ga izgubiti, pa mu proverava poruke u telefonu. - Ne bih ja baš tako javno otkrivala kako ga sve proveravam - našalila se Aleksandra i potom se uozbiljila i rekla:

"Imam poverenja u Filipa kao što ima i on u mene, ali mi žene uvek moramo da budemo sto odsto sigurne, iako nema razloga da sumnjam u njega jer je sve vreme pored mene.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja