PROKLETSTVO RIJALITIJA: Došli su da zarade novac a izgubili najmilije
Foto: Printskrin

Crna lista

PROKLETSTVO RIJALITIJA: Došli su da zarade novac a izgubili najmilije

Stars -

Boravak u rijalitiju ima dosta lepih i manje lepih trenutaka, ali vest o nečijoj smrti je sigurno ono što najviše uznemiri svakog.

Naime, taj trenutak je previše stresan. Produkcija prvo kaže da se dogodio smrtni slučaj i da osoba napušta rijaliti a tek nakon nekoliko minuta osoba sazna ko je u pitanju.

Sa takvom vešću sreo se Zmaj od Šipova koji je vilu Parova napustio zbog tragedije u porodici. Naime, njemu je poginuo brat Rajko.

Sani se tokom boravka u rijalitiju "Farma" sreo sa 2 smrtna slučaja. Prvo mu je umrla tetka, a samo što se vratio na imanje i proveo 24 sata javljeno mu je da mu je umro i brat.

Zorici Marković saopšteno je da je izgubila tetku iz Bosne. Kada je primila vest pevačica se dosta potresla jer je prvo pomislila na majku ili sestru.

Vesna Rivas se tokom boravka u Parovima srela sa vešću o gubitku majke. Vesna je momentalno napustila rijaliti, a kako je kasnije izjavila, majčinu smrt predvidela je u kartama.

Jovana Tomić Matora je proživela pravi šok kada su joj u vilu Parova stigle vesti o gubitku bratanca koji je preminuo sa samo 3 meseca. Kasnije se Matora srela sa još jednim smrtnim slučajem.

Vuk Mob je takođe napustio vilu Parovi zbog smrtnog slučaja.

Tokom prethodne sezone Farme, Semir Džanković je napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja u familiji. Njemu je preminuo stric a Semir se posle sahrane vratio u rijaliti.

Pevačica Danijela Stojiljković Ella je u poslednjem trenutku odustala od učešća u rijalitiju Farma. Naime, njoj je noć pred njen odlazak na imanje preminuo suprug.

Bora Drljača napustio je rijaliti Parovi nakon što je u vilu stiglo pismo sa vešću da mu je preminuo brat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track