PRŠTI LJUBAV NA SVE STRANE: Kako poznati parovi proslavljaju Dan zaljubljenih!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Veselo

PRŠTI LJUBAV NA SVE STRANE: Kako poznati parovi proslavljaju Dan zaljubljenih!

Stars -
Pevači, glumci i rijaliti zvezde spremili su iznenađenja za svoje partnere. Neki od njih su im već dali poklone, a neki su po darove otišli u seks-šop i napravili im romantičnu večeru

Poznate ličnosti sa domaće javne scene spremili su iznenađenja za svoje partnere na Dan zaljubljenih.Pevači, glumci i rijaliti zvezde otkrili su nam kako provode današnji praznik. Neki od njih su voljenima već dali poklone, a neki su po darove otišli u seks-šop. Ima i onih koji se mnogo vole, ali će praznik ljubavi provesti odvojeno, ali i onih koji su nedavno raskinuli, ali će bivše partnere voditi na romantičnu večeru.Svi se slažu u jednom - danas sve pršti od ljubavi i nije je potrebno dokazivati je skupim darovima kao što to čine holivudske zvezde. Tako je Džej Zi supruzi Bijonse poklonio mobilni telefon od 24.000 dolara, Kim Kardašijan je od Kanjea Vesta dobila narukvicu vrednu 73.000 dolara, Dejvid Bekam je Viktoriji darovao vinograd...

Tamara i AcaSLAVIĆEMO ZAJEDNO IAKO SMO RASKINULI!Iako više nisu u vezi, Tamara Đurić i Aca Živanović Dan zaljubljenih će proslaviti zajedno na Zlatiboru. Klaberka kaže da su nakon raskida ostali „u specifičnim odnosima“ i da joj Aca mnogo znači, pa je normalno to što je odlučila da s njim provede ovaj dan.- Nismo više u vezi, ali ga i dalje volim, on je najveća ljubav u mom životu. Ne volim da Dan zaljubljenih provodim sama, pa je logično da ću tada biti s Acom. Iznenadiću ga parfemom ili nekim detaljem iz seks-šopa - kaže Tamara.Aca otkriva da će za nju pripremiti romantičnu večeru.- Raduje me što je Tamara odlučila da zajedno provedemo Dan zaljubljenih. Nisam romantik, ali uvek se potrudim da za tako važne datume priredim neko iznenađenje voljenoj osobi. Ako ne pronađem neki prikladan poklon za Tamaru, napraviću romantičnu večeru za nas dvoje.

Ana i DarkoOVO JE ZA NAS MESEC LJUBAVIAna Sević i Darko Lazić tokom godine ne provode mnogo vremena zajedno zbog brojnih posla. Zato su odlučili da se ne razdvajaju ni na tren na Dan zaljubljenih, ali i tokom celog februara.- Odlučili smo da ovaj februar bude mesec odmora i druženja s ljudima koje volimo. To nam je najveći poklon jer pored brzog života koji živimo i poslovnih obaveza, najveća sreća je što jedno drugom sada poklanjamo sto odsto vremena. Uvek iznenađujemo jedno drugo poklonima, ali stvaranje zajedničkih uspomena je nešto najlepše. Tako će biti i ovog 14. februara, a ne mogu vam reći šta sam mu kupila da ne pokvarim iznenađenje - kaže Ana.

Nina i LekaRAZDVOJENINina i Branislav Lečić će Dan zaljubljenih provesti razdvojeno. Glumac se trenutno nalazi u Norveškoj i svratiće samo na nekoliko sati u Beograd jer ga očekuje novo putovanje.- Nikad nismo obeležavali taj dan. Nisam razmišljala šta ću da mu poklonim. Globalni praznici koji slave ljubav samo su još jedan od povoda da se još nešto daruje - rekla je Nina.

Andrija i SandraDAO SAM JOJ ULOGU, NA PROLEĆE SVADBA!Andrija Milošević je devojci Sandri Tomić već priredio iznenađenje za Dan zaljubljenih.- Odlučio sam da joj poklonim ulogu u predstavi „Pazi šta želiš“. Ona meni ne mora ništa da poklanja, dovoljno je to što je moja - rekao je glumac, koji je najavio da će koleginicu na proleće odvesti pred matičara.

Rada i HarisPAR I NA SCENIRada Manojlović i Haris Berković su, pored uspešne saradnje, po svoj prilici odnedavno i emotivni par. Iako oboje vešto izbegavaju da govore o svojoj ljubavi, ne bune se kada im kažu da su odličan par.- Dosta vremena provodimo zajedno, imali smo obaveze sa snimanjem spota, sada gostujemo u emisijama. Uskoro ćemo početi i zajedno da nastupamo, nas dvoje kao par! - rekla je Rada, a Haris je dodao:- Sigurno će biti zabavno kada budemo zajedno nastupali. Jedva čekam!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track