Prvi put u javnosti nakon razvoda: Branislav Lečić u društvu poznate pevačice
Foto: Damir Dervišagić

POVOD KOJI MU JE VEOMA VAŽAN

Prvi put u javnosti nakon razvoda: Branislav Lečić u društvu poznate pevačice

Stars -

Nakon 8 godina, čuveni glumac i lepa voditeljka Nina Radulović odlučili su da stave tačku na svoj brak, povodom čega su izdali zajedničko saopštenje. To je ujedno bio i jedini put kada su na tu temu govorili u javnosti.

Domaći mediji poslednjih dana bruje o Nininom novom izabraniku, mladom teniseru Filipu Krajinoviću, sa kojim je uslikana u noćnom provodu, međutim ona se tim povodom još nije oglašavala, piše Story.rs.

Branislav se nakon turbulencija na emotivnom planu nije pojavljivao u javnosti, a o svom privatnom životu ne želi da priča.On je ovog jutra prvi put posle vesti o razvodu gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, što je privuklo mnogo pažnje, ali isključivo povodom posla. Naime, Branislav je bio gost u "Žikinoj šarenici" gde je govorio o novom dečjem mjuziklu "Petar Pan" u čijem izvođenju učestvuju deca iz edukativnog centra čiji je on osnivač. Društvo mu je pravila mlada pevačica Nevena Božović, koja kao muzički pedagog i kompozitor takođe učestvuje u realizaciji ove predstave.

Sa sajta Story pročitajte i:Komšije otkrile nove detalje razvoda popularnog para: Nina i Branislav Lečić već mesecima ne žive zajedno (FOTO)Od njenog bivšeg supruga mlađi je čak 37 godina: Nina Lečić u vezi s jednim od najuspešnijih srpskih tenisera? (FOTO)Ona je bila odbojna, ali i njegova ŽIVOTNA ŽELJA: Ovako su se upoznali Jelena Karleuša i Duško Tošić (VIDEO)Bogata trpeza, predivno dekorisan sto i prava slavska atmosfera: Ovako Katarina Grujić proslavlja Svetog Jovana (FOTO)Hoće li Bela kuća imati SOBU ZA ULEPŠAVANjE? Trampovi za SAMO NEKOLIKO sati promenili enterijer čuvene rezidencije, ali tu nije kraj (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track