Prvi rođendan koji neće proslaviti porodično: Dajana emotivnom porukom čestitala sinu divan dan
Foto: Dragan Kadić

RASPLAKALA PRATIOCE

Prvi rođendan koji neće proslaviti porodično: Dajana emotivnom porukom čestitala sinu divan dan

Stars -

Dirljivim rečima Dajana je naterla suze na oči svima koji su ovu poruku pročitali

Kada je u domaćim medijima odjeknula vest da se Dajana i Saša Jakšić Žika razvode, mnogi su ovu vest dočekali u neverici. Činilo se da je njihova ljubav bila jača od razlike u godinama, a mnogi su ih smatrali idiličnim parom. Međutim, oni su potvrdili da su rešili da na svoj brak stave tačku, piše Story.rs.

Dajana i Žika imaju sina Dušana koji danas puni pet godina, a svake godine su praktikovali da za njegov rođendan prave velika slavlja, kako za svoje prijatelje tako i za mališane.

Ove godine, će po prvi put proslaviti Dušanov rođendan u drugačijem sastavu, ali ne sa manje sreće i ljubavi, jer je on i dalje centar njihovog sveta i spona koja će ih zauvek vezivati.

Dajana je na svom Instagram profilu svom mezimcu napisala izuzetno emotivnu čestitku:- Sine moj... Vreme leti... Kao juče da su bili tvoji prvi koraci i reči. Danas puniš 5 godina. Sećam se još uvek onih noći kada sam te posmatrala dok spavaš i krala zagrljaj i dodir od tebe. Tvoj osmeh je oplemenio celu našu porodicu. Ti si nas anđeo. Čedo milo za koje živimo i dišemo. Srećan ti rođenadan živote moj! Sa sajta Story preporulčujemo i:Dajana i Žika Jakšić: Razvod je bio neizbežanŽenski provod u srcu Beograda: Ovako to rade Sonja Vuksanović, Marina Visković i Dajana Jakšić (FOTO)Kako je Dajana Jakšić napustila snimanje emisije zbog Milića Vukašinovića (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track