PSIHOLOG O ZVEZDI PAROVA Ružica je zrela za lečenje! Prvo abortirala, pa dete dala na usvajanje?!
Foto: Printskrin/TV Happy

Izmišlja da bi bila u centru pažnje

PSIHOLOG O ZVEZDI PAROVA Ružica je zrela za lečenje! Prvo abortirala, pa dete dala na usvajanje?!

Stars -
Ako ih neko ih ne gleda, onda oni osećaju da ne vrede kao ličnosti pa tako na sve načine polušava da bude u prvom planu, rekao je psiholog Milivojević

Ružica Veljković se trudi na sve moguće načine da skrene pažnju na sebe i pridobije pažnju okoline a sve to pred budnim okom kamera Parova. Poslednja priča koja je šokirala i njene roditelje jeste da je u srednjoj školi rodila dete koje je potom dala na usvajanje.

Tačnije, na početku rijalitija mlada pevačica i manekenka je rekla kako je navodno bila trudna sa pevačem Akijem Markovićem, ali da je on navodno ubio dete u trenutku kada ju je tukao. Posle toga, Veljkovićeva je izjavila da je isto dete abortirala jer nije videla svetlu budućnost te veze. Sada, nakon priče o tome da je dala dete na usvajanje, Ružica izgleda kao psihički nestabilna osoba jer su svima postale sumnjive njene priče o detetu.

Psuholog Zoran Milivojević rekao je da sigurno da Veljkovićeva ima neki psihički problem.

"Takav slučaj pokazuje da je osoba željna pažnje. Ako ih neko ih ne gleda, onda oni osećaju da ne vrede kao ličnosti pa tako na sve načine polušava da bude u prvom planu. To je jedna od tipičnih načina, u stvari, to je uloga jednog bolesnika", kaže psiholog Milivojević.

"Pacijent pokušava da privuče pažnju na sebe tako što će smišljati priče o različitim fazama raspoloženja.. Reći će da je trudna pa mora više pažnje da im se posveti, a onda će pričati i o spontanom pobačaju, gde takođe želi svu pažnju na sebe. Nakon toga sebe prikazuje kroz scene kako pati i da joj je mnogo teško. Kako god da okrenete, ovakav primer osoba govori da se na sve moguće načine bori za pažnju. To druge nervira jer u početku veruju u priču, a onda shvate da je to laž i počnu da je ismejavaju. Stav psihologa jeste da takvoj osobi treba pomoći jer ona predstavlja sliku nekoga ko se oseća nevoljno i odbačeno", rekao je psiholog.

"Oni često nemaju jasnu definiciju šta je njihov problem, okolina ih doživljava kao histerične, a danas mi za to kažemo da su glumci koji ne biraju način da se nađu u centru pažnje", objašnjava Milivojević.

Ružičina majka: Iz dosade izmišlja

Majka Ružice Veljković smatra da je njenoj ćerki potrebna pažnja i ne podržava njene izmišljotine da je rodila dete pa ga dala na usvajanje.

"Ružica je sama kriva za ovakvu priču, jer je izmislila da je ostala trudna sa tadašnjim dečkom u srednjoj školi i da je neželjeno dete, tobože, dala na usvajanje. To apsolutno nije tačno jer prva ne bih dala da da nekome dete. To je budalaština. Ona je verovatno iz dosade, željna pažnje, u školi izmislila da ima dete . I tada sam vikala na nju i govorila da neće svako razumeti njenu šalu i da takve izjave nisu za zezanje", rekla je Ružičina majka.

Doživela nervni slom

Kada je produkcija razdvojila Ružicu i Filipa, ona je počela da histeriše. Lupala je glavom o lavabo, plakala, urlala, a ostali ukućani su pokušavali da je smire. Kasnije je pričala da ne može da ceo dan izdrži bez Filipa. Mnogi ukućani su bili su ubeđeni da je Ružica imala nervni napad, dok su ostali smatrali da je glumila kako bi bila u centru pažnje.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track