Psiholog: Pevačice jure Ćazima zbog rejtinga!
Foto: Damir Dervisagic

Osmani donosi veliku popularnost

Psiholog: Pevačice jure Ćazima zbog rejtinga!

Stars -
Tu se radi o rivalstvu i lovu na trofej! Pitanje je samo šta je lovina! Uspeh je osvojiti ga i biti prva među jednakima, ističe Aleksandra Janković

Albanski biznismen Ćazim Osmani postao je svojevrstan fenomen nakon što je osvojio pola srpske estrade.Postavlja se logično pitanje čime on to toliko privlači naše pevačice pa se tako lepe za njega i šta one od njega očekuju.Budući da je dovođen u vezu s Natašom Bekvalac, Anom Nikolić, Natašom Matić, manekenkom Sandrom Obradović, a poslednjih dana je u žiži javnosti zbog afere sa Sanjom Maletić, dok je sve vreme pod budnim nadzorom svoje bivše devojke Mande Popović, pozvali smo psihologa Aleksandru Janković da nam stručno objasni njegovu fatalnu privlačnost.

- Ništa ne uspeva tako dobro kao uspeh! On je osvedočeno veoma zanimljiv objekat, a čime to zavređuje, nije vredno ni komentarisati. Tu se očigledno radi o rivalstvu i lovu na trofej! E, pitanje je samo šta je ovde lovina! Uspeh je osvojiti ga i biti prva među jednakima. On je tvrd orah i predstavlja obećanje, uludo nadanje da će od njega dobiti sve. Međutim, iako nema onog što se očekuje, one rade sve za rejting, neverovatno je koliko im uz njega raste šer - tumači Jankovićeva i naglašava:

- Naravno da je važno što se sve one takmiče s Natašom Bekvalac, koja kao novosadska barbika služi kao model za oblikovanje nekim mladim devojkama, ona je poželjan objekat sa izvesnom reputacijom.

Zahvaljujući takvoj trci na tržištu, to je čudo božje kako postaju popularne sve koje se utrkuju. Tu je s druge strane Manda kao neki čuvar u koncentracionom logoru. Ona je konstanta, tu je sad važno biti prva do nje i jača. Ali, rekla bih da je ta borba uzaludna. Prvo, on drži ključeve, a onda treba zaobići i čuvara. Nema tu leba! - zaključuje psiholog.Inače, čak i Manda Popović se bavila ovim fenomenom, pa je i sama u izjavi za jedan portal zaključila da od njenog bivšeg dragog žene očekuju ono što od njega neće dobiti.

- Rekla bih da se tajna Ćazimove fatalnosti krije u legendi koja je o njemu stvorena. Devojke u njemu vide osobu koja će im ostvariti sve želje. E sad, da li je to zaista tako... - izjavila je Manda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track