PUKAO BRAK: Kolarova napustila žena zbog trudne manekenke
Foto: Svet

Prekipelo joj: Vesna se sa decom odselila iz kuće

PUKAO BRAK: Kolarova napustila žena zbog trudne manekenke

Stars -
Aleksandrova još uvek zakonita supruga godinama je znala da je muž vara, što mu je praštala, ali ovoga puta je rešena da mu ne pruži novu šansu

Aleksandra Kolarova napustila je supruga Vesna onog dana kada je saznala da njen muž čeka dete sa manekenkom Kristinom Mijačević, sa kojom je u vezi već osam godina.Još uvek zakonita supruga srpskog fudbalskog reprezentativca i prvotimca Mančester Sitija otišla je sa njihovo dvoje dece iz zajedničkog doma, ali je ostala u Engleskoj. Ona izgleda svom mužu, sa kojim se nekoliko puta rastajala, ovoga puta ne želi da oprosti neverstvo, pa je i sa svog Instagram profila izbrisala sve njihove zajedničke fotografije.- Vesna je sve vreme znala da je Aleksandar u paralelnoj vezi s Kristinom, zbog čega su se često svađali, ali su svaki put zbog dece nalazili kompromis. Međutim, poslednjih godinu dana situacija je kulminirala i ona je u više navrata sa decom odlazila od kuće, ali se i vraćala. Sada je ipak u pitanju ozbiljna stvar preko koje verovatno nikada neće moći da pređe - govori naš dobro upućen izvor.Vesna je sve ovo vreme izbegavala da se pojavljuje u javnosti, ali je prošle godine za jedan nedeljnik indirektno potvrdila da zna da joj suprug ima drugu ženu.- Da sam htela da pričam javno, odavno bih progovorila - rekla je žena fudbalera, koja je sve do Kristinine trudnoće bila rešena da spase brak.Kontaktirali smo sa roditeljima fudbalera i manekenke, i dok su Kolarovi prekidali vezu čim bi čuli kojim povodom ih zovemo, Mijačevići su bili ljubazniji.- Hvala na čestitkama, ne bismo dalje ništa da komentarišemo - poručila je Kristinina majka.Aleksandar se juče pojavio ispred novinara na pres konferenciji povodom utakmice Srbija - Portugal, ali o očinstvu nije želeo da priča. - Ništa se u životu ne dešava slučajno pa tako ni u fudbalu - rekao je Kolarov.

Napustila SrbijuKRISTINA POBEGLA U ITALIJUNakon jučerašnjeg teksta u kojem je Kurir ekskluzivno otkrio da manekenka i dizajnerka Kristina Mijačević čeka sina sa fudbalerom Aleksandrom Kolarovim, ona je spakovala kofere i otputovala u Italiju kako bi izbegla medijski pritisak. U Beograd se skoro neće vraćati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track