PUKLO PRIJATELJSTVO: Mrkonjić i Šaban zakrvili zbog Ćazima!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Šabanova ćerka pretila Bekuti

PUKLO PRIJATELJSTVO: Mrkonjić i Šaban zakrvili zbog Ćazima!

Stars -

Sanela Šaulić bila ljuta jer se njen otac posvađao s pevačicinim partnerom Milutinom Mrkonjićem zbog albanskog biznismena Ćazima Osmanija

Netrpeljivost koja poslednjih meseci vlada između pevačice Ane Bekute i Šabana Šaulića ne jenjava, a u njihov sukob se sada umešala i pevačeva starija ćerka Sanela.Ona je otišla toliko daleko da je čak tatinoj koleginici poslala preteću poruku. Kurir je saznao da je Sanela pobesnela na Bekutu zbog njenog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića Mrke, koji se posvađao sa Šabanom zbog Ćazima Osmanija.- Zažališeš ako mi porodicu ne ostaviš na miru - napisala je Sanela Šaulić.Bekutu je, saznajemo, šokirala ova poruka jer nije shvatila zbog čega se Šabanova ćerka naljutila na nju.

- Ana se pitala zbog čega je Sanela napada kad se ona nikada nije mešala u privatne stvari porodice Šaulić, čak nije ni komentarisala Šabanovu vezu s Cucom niti je ikada s njim pričala o njoj - kaže naš izvor i dodaje:

- Tek posle je saznala da je zapravo Sanela ljuta zbog Ćazima Osmanija. Svima je poznato da je Mrka pre izvesnog vremena došao na snimanje „Granda“ sa Šabanom i Ćazimom, pa ih je Brena izbacila iz studija. Mrki je mesecima bilo zabranjeno da dođe na snimanje „Granda“. Jednom prilikom on se sa Šabanom dotakao te teme i rekao da je Brena bila u pravu i da nije smeo Ćazima da dovodi na snimanje. To je naljutilo Šabana, pa su se posvađali. Onda je Mrka zamerio pevaču što konstantno napada Anu i tu je njihov sukob kulminirao - završava naš izvor.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sanelom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Pozvali smo Bekutu, koja je rekla da neće da daje izjave, dok su Šaban i Mrkonjić bili nedostupni za komentar.

Šaulići zaboravili na dobra delaMRKA ZAPOSLIO ŠABANOVOG SINAAna Bekuta i Milutin Mrkonjić su bili veoma bliski sa porodicom Šaulić. Družili su se i pomagali jedni drugima kad god su mogli. U prilog tome ide i činjenica da je bivši ministar zaposlio Šabanovog sina Mihajla u svom kabinetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track