RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA: Ovo je prava istina o Harisu i meni
Foto: Damir Dervišagić

Otvorila dušu

RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA: Ovo je prava istina o Harisu i meni

Stars -

Nakon mnogobrojnih napisa o raskidu romanse Rade Manojlović i Harisa Berkovića, pevačica za govori o tome da u njihovoj vezi nema ni najmanjih problema. Ipak, Rada otkriva da je uz njega postala ljubomorna, pa često proverava gde se i sa kim nalazi.

Pevačica je uvek važila za veoma iskrenu osobu, a u takvom tonu nam je odgovorila i na pitanje kako se ponaša kada Haris nije sa njom.

Kontrola i zvanje na svakih pet minuta.Da razjasnim onima koji ne prate, stalno imitiram Seku Sablić iz “Ljubav, navika i panika”, gde u jednoj epizodi Mirka i Marija pričaju o momcima, a mlađa pita stariju šta da radi, a ona kaže: “Kako šta, sestro slatka, kontrola i zvanje na svakih pet minuta. Ako ti se ne javi, ili je umro, ili je nedostupan, nema trećeg”. Šalim se. Najbolje je biti u vezi sa nekim ko je iz tvoje branše. On možda nije tu u petak ili subotu, ali je svakog drugog dana uz tebe 24 časa. Najbolje je imati pevača za dečka", kaže nam Rada sa osmehom.

Iz ovoga se stiče utisak da je Rada ljubomornija od Harisa.

"Ja sam samo za radijator i vezivanje, mislim da je to najbolje rešenje da znam gde je. Mnogo volim da se šalim na svoj i na tuđ račun. Iz moje šale ispadnu katastrofalni naslovi. Nisam delovala ljubomorno, ali nisam ni bila dosad. Ali neke stvari su se promenile. Sada jesam i sada shvatam da je mala doza ljubomore znak da ti nije svejedno. Ako pričamo o ranijim iskustvima i sada. Ranije nije bilo ljubomore i vidite kako se sve završilo. Ovde je zanimljivije jer je stalno kao da si na početku i konstantno se trudimo da osvojimo jedno drugoga", dodaje pevačica.

Primetili smo da je posle dužeg vremena kratku haljinu zamenila pantalonama i košuljom.

"Malo je zahladnelo, zato sam se obukla. Kada se prezentujem publici na nastupima, volim da to bude u nečemu u čemu se osećam najseksepilnije i najbolje, a kada su emisije u pitanju, tu pokažem da sam modno osvešćena, odnosno da volim da eksperimentišem", kaže Rada, a na medijska pisanja da je raskinula sa Harisom, odgovara:"Ne znam zašto se pojavljuju te priče. Verovatno zato što oboje ćutimo, onda samim tim dajemo šlagort da se nešto pretpostavi. Ako nas nema zajedno u javnosti, odmah se pretpostavlja da nismo u vezi", kaže nam Rada.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track