Rada Manojlović: Pucam po šavovima, uganula sam grkljan!
Foto: Printskrin

Preforsirala se

Rada Manojlović: Pucam po šavovima, uganula sam grkljan!

Stars -
Voditelj Ognjen Amidžić pohvalio je Radin stajling rekavši joj da joj je možda glas puk'o, ali da je sve ostalo super, na šta je pevačica odgovorila: To je jedino što nije puklo, inače sve puca po šavovima

Pevačica Rada Manojlović objasnila je kako je došlo do toga da ostane bez glasa, pa je taj zdravstveni problem objasnila kao "uganuće grkljana".

Naime, voditelj Ognjen Amidžić pohvalio je radin stajling rekavši joj da joj je možda glas puk'o, ali da je sve ostalo super.

"To je jedino što nije puklo, inače sve puca po šavovima", našalila se Rada u emisiji "Amidži šou". Ona je objasnila da je sama kriva zbog pucanja glasa.

"Sama sam kriva, nisam se pazila. Prihvatala sam sve što je nekad bilo van svake pameti. Nekad sam imala i po 30 vezanih nastupa", ispričala je pevačica i još dodala da je posle toga mogla da izgovori jedino slovom "M".

"Ima simbolike u slovu "M". Moji najveći hitovi su "Marakana" i "Mešaj mala", onda bivši, sadašnji, majka mi se zvala Mirjana, novi album je na slovo "M"", otkrila je Rada koja je svoj problem sa glasom objasnila kao "uganuće grkljana".

"Uganula sam grkljan, nema druge. Kod nas se tako kaže kad neko mnogo priča". Pevačica je pomenula i svog dečka i veridbe, a kako kaže, još uvek nije spremna za to.

"Momir me nije zaprosio iako sam u belom. Još nisam spremna za to, on je tamo, ja sam ovde".

http://www.youtube.com/watch?v=r5z-9aE5tgw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track