RAKA ŠOKIRAO: Tvrdim da je Ana Marija zaslužila da je Vlada udari!
Foto: Printscreen

Skandalozno

RAKA ŠOKIRAO: Tvrdim da je Ana Marija zaslužila da je Vlada udari!

Stars -
Raka je u jednoj emisiji rekao da je potpuno siguran da Vlada nije udario svoju tadašnju verenuicu iz čista mira kao i da je ona to sigurno zaslužila

Raka Radović šokirao je goste u jednoj emisiji kada je stao u odbranu voditelja Vlade Stanojevića, koji je pre dva meseca bio u žiži interesovanja zbog optužbe da je pretukao svoju verenicu Anu - Mariju Žujović.

Naime, Raka je u emisiji "Magazin In" rekao da je potpuno siguran da Vlada nije udario svoju tadašnju verenuicu iz čista mira kao i da je ona to sigurno zaslužila.

"Poznajem dobro Vladu, on je iz Trstenika, ja sam znao kada sam čuo za to da je ona to zaslužila", rekao je Raka i šokirao sve u studiju, a zatim nastavio:

"Tvrdim da je Vlada nije udario iz čista mira, ako ju je uopšte udario", kaže Raka.

Podsetimo, Ana Marija je na svoj Fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno vidi da joj je jedno oko plavo i zatvoreno, a sve to uz propratni status:"Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama", poručila je Ana Marija, aludirajući tada na supruga Vladu Stanojevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track