Rame uz rame sa svetskim zvezdama Sa više od milion pratilaca Seka Aleksić je nova kraljica Fejsbuka
Foto: Printscreen FB

NE KRIJE SREĆU

Rame uz rame sa svetskim zvezdama Sa više od milion pratilaca Seka Aleksić je nova kraljica Fejsbuka

Stars -

Dok uživa u trudničkim danima folk divu je obradovalo svojevrsno priznanje koje je još jednom pokazalo da je ljubav njenih obožavalaca svakim danom sve veća.

Seka Aleksić jedna je od najomiljenijih zvezda u regionu, a dokaz tome je više od milion pratilaca koliko pevačica od pre nekoliko dana broji na društvenoj mreži Fejsbuk, što ju je svrstalo u rang svetskih zvezda, piše Story.

Ona ne krije radost zbog naklonosti svojih fanova, sa kojima uvek rado komunicira putem socijalnih mreža, odgovarajući na pitanja, pohvale i lepe reči koje svakodnevno pristižu.

Ni ovim povodom Seka nije propustila priliku da se zahvali svima koji prate, cene i poštuju njen lik i delo.

Seka i njen suprug Veljko s nestrpljenjem iščekuju rođenje sina, a par trenutno odmara u Grčkoj.

Sa sajta Story.rs, pročitajte i:

Imao je zlato i pre zlatne medalje: Upoznajte Dolores, lepoticu koja je osvojila srce Davora Štefaneka (FOTO, VIDEO)Paparaci je jure i u srcu Turske: Jelena Karleuša nikad neće zaboraviti prizor koji ju je sačekao ispred restorana! (FOTO, VIDEO)Još malo i stiže princeza: Nikolija Jovanović i njena naslednica u nezaboravnom izdanju (FOTO)Sestre zbog kojih se ježimo i radujemo opet raznežile Srbiju: Milica Dabović na poseban način čestitala Ani rođendan (FOTO)Ana Milenković je postala mama jednog divnog dečaka: Lave, dobrodošao na svet! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track