RASKID NA POMOLU? Milica Todorović se svađa sa dečkom Milošem
Foto: Damir Dervišagić

Svađaju se

RASKID NA POMOLU? Milica Todorović se svađa sa dečkom Milošem

Stars -
Pevačica Milica Todorović, posle prekida emotivne veze sa bratom Saše Kovačevića, Radetom Kovačevićem, uplovila je u vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, u kog se, kako je u par navrata kazala, ludo zaljubila.

Međutim, nedavno je Milica komentarisla Radetovu fotografiju na kojoj on nesmejan pozira sa Sašinom sadašnjom devojkom, Jovanom Jocić.

"Nekada sam i ja tamo bila", nostalgično je napisala Milica, po svoj prilici, ne bez razloga. Naime, Todorovićeva poslednjih nekoliko dana nije u dobrim odnosima sa dečkom.

"Milica i Miloš već nekoliko dana nisu u najboljim odnosima, rasprave su sve češće, ali ne zato što je Miloš ljubomoran na komentare koje Milica ostavlja bivšem dečku na društvenim mrežama već zato što ne stižu da provode vreme zajedno kao što su to nekad činili. Ovakve razmirice su postojale i ranije, ali su u poslednje vreme su sve češće. Čini se da Milica ne mari preterano za probleme koje postoje u vezi, s obzirom na to da se posvetila poslu", priča izvor blizak ovom paru.

"Miloš ju je oduvek podržavao, ipak, njeno ponašanje se u poslednjih nekoliko nedelja znatno promenilo. Milica konstantno odbija da razgovara o problemima i oscilacijama u ponašanju koje su sve češće", dodao je izvor.

Podsetimo, Miloš je ostavio suprugu Andreu Demirović sa kojom ima sina, malo nakon što je uplovio u vezu sa Milicom.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track