RASPISAN KONKURS: Više od 500 žena hoće Zmaja od Šipova!

Rijaliti u rijalitiju

RASPISAN KONKURS: Više od 500 žena hoće Zmaja od Šipova!

Stars -
Odmah po objavljivanju telefona na ekranu, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji

Počelo je kao dobra i zabavna ideja, a dobilo neverovatne razmere. Naime, produkcija rijalitija "Parovi“, u nameri da zabavi gledaoce i obraduje Zmaja od Šipova, kojem niko u luksuznoj vili ne želi da bude partner, raspisali su konkurs za Zmajicu – ženu Zmaja.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji.

"Zmaj je postao neverovatno popularan, više od 500 poziva potencijalnih patnerki Zmaja od Šipova se javilo" rekli su iz produkcije."A, novi vid programa u samom rijalitiju, pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima".

"Sudeći po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce", kažu u produkciji.

"Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju.

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra.

"U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara", kažu na Hepi televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track