RASTINI RODITELJI ODUŠEVLJENI ANOM: Naša snajka peva, pa razbija!
Foto: Zorana Jevtić

Stars fleš

RASTINI RODITELJI ODUŠEVLJENI ANOM: Naša snajka peva, pa razbija!

Stars -

Rastin otac Drago Ðurić na društvenim mrežama hvali se pesmama ane nikolić, a oduševljenje ne krije ni njegova supruga Slađana. Oboje su profesori na Filozofskom fakultetu.

Svekar i svekrva obožavaju Anu Nikolić! Snajka im se toliko dopada da na društvenim mrežama objavljuju njene pesme!Roditelji Stefana Ðurića Raste Drago i Slađana profesori su na Filozofskom fakultetu. Priče da nisu podržavali sina u odluci da se oženi pevačicom, po svemu sudeći, nisu tačne. Rasti otac posvetio knjiguAnin svekar Drago Ðurić na svom Fejsbuk profilu objavljuje snajkine pesme! Tako se nedavno prijateljima pohvalio pesmom „Da te vratim“, koju je pevačica posvetila pokojnom ocu.Iako svakodnevno kači razne slike na društvene mreže, Rasta nikad nije eksponirao roditelje. Očigledno da je talenat za pisanje nasledio od oca, koji je nedavno izdao knjigu „Večnost sveta u antici i ranom srednjem veku“ i posvetio je sinu jedincu, na čemu mu se reper javno zahvalio.

- Milioni dolara, kola, stan, apsolutno ništa nije vrednije nego posveta na prvoj strani knjige čoveka koji me je razumeo i kad nisam pričao, znao je kad treba da me pusti i kad je znao da je to što radim suludo, čak je nekad i najbolje znao kako da ne zna sa mnom, ali uvek iskreno, upravo zbog njegove mudrosti i ljubavi ja danas jesam to što jesam i zbog svega toga jako srećan - napisao je Rasta ispod slike knjige svog oca.Srećna i ponosnaNi njegova majka nije krila oduševljenje.- Tek pristigla iz štamparije, mirišljava i sjajna. Posvećena Stefanu. Srećna sam i ponosna - napisala je Anina svekrva.

Katarina Lekić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track