RAT NAJBOLJIH DRUGARICA Zorica: Ista si Vendi nemoj da me čačkaš! Vesna: Ti spletkariš i dižeš dževu
Foto: Printskrin

Haos

RAT NAJBOLJIH DRUGARICA Zorica: Ista si Vendi nemoj da me čačkaš! Vesna: Ti spletkariš i dižeš dževu

Stars -
Na "Farmi" se povela velika rasprava zbog hrane. Naime, zalihe su skoro istekle, a farmeri na pijacu idu tek u sredu kada će se ponovo snadbeti hranom.

Glavni akteri svađe bile su nekada najbolje drugarice Vesna Zmijanac i Zorica Marković koje su žestoko oplele jedna po drugoj. Naime, Vesna je pričala kako je trebalo zabraniti pojedincima da uđu u špajz, kao i da bi mogli samo oni koji učestvuju u pripremanju obroka. Zorica se nije složila s tim, jer kako kaže, pravilo u rijalitiju nalaže drugačije.

"Malo malo počela si da me čačkaš. Ja digla dževu oko kuhinje, ja sam samo rekla kakva su pravila", navela je Zorica u besu.

"Ne, nego oko kuhinje, kada sam rekla da će doći do ovoga", pričala je Vesna.

"Šta si ti to vidovita? Kad si kuvala za 300 ljudi?" pitala je Zorica svoju drugaricu koja joj je odgovorila da za razliku od nje ona kuva svaki dan.

"Ja sam ovde kuvala 3 meseca po 3 obroka", odgovorila joj je Zorica a potom je nastavila.

"Nemoj meni da prodaješ pamet, ja te poznajem doBro. Njima možeš, meni ne! Ja nisam digla dževu samo sam rekla da svako može da uđe u špajz", pričala je ona.

 foto: Printskrin
foto: Printskrin

"Ja sam rekla da u špajz ne može da uđe onaj ko ne kuva! A ti si rekla da može svako da uđe. To je pravilo i to važi! Ali mi nismo normalni. Do pondeljka sve ćemo da pojedemo. Ne pada mi na pamet da se potrudim neću više da mrdnem prstom", besna je bila Vesna, a Sani je dodao kako je video ko je jeo krišom ali da isto tako on ne može da zabrani nikome da jede.

Kristina je istakla da je Zorica (iz "Velikog brata") dobro vodila kuhinju kao i da je u stanju da sa malo hrane napravi obroke za sve. Vesna i pevačica Zorica Marković nisu prestajale da se bockaju, a Markovićeva je Vesnu čak uporedila se Vesnom Vukelić Vendi. Zorica je napala Vesnu kako ju je optužila za speltkarenje.

"Ti si mnogo namazanija od spletkaranje", rekla je Vesna Zorici.

"Dva puta sam ti oprostila treći put neću, da sam ja namazana! To je to! Završena priča", poručila je Vesna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track