RAZOČARALA MUŠKARCE Milica Pavlović: Seks mi nije bitan!
Foto: Dragana Udovičić

Priznanje atraktivne pevačice iz "Grandovih" zvezda

RAZOČARALA MUŠKARCE Milica Pavlović: Seks mi nije bitan!

Stars -
Ljubav prema dragim ljudima mi je na prvom mestu uvek, karijera na drugom, a seks na trećem, ali je lista prioriteta podložna promenama, kaže Milica

Jedna od najpoželjnijih srpskih pevačica, dvadesetčetvorogodišnja Milica Pavlović, priznala je za medije da nema dečka i da joj u ovom trenutku seks uopšte nije bitan.

- Vidim da mnogi ne veruju u moje reči, ali ću opet biti iskrena. Sama sam već izvesno vreme, čekam pravog, a seks mi je na poslednjem mestu. Trenutno. Dakle, ljubav prema dragim ljudima mi je na prvom mestu uvek, karijera na drugom, a seks na trećem, ali je lista prioriteta podložna promenama - kaže Milica.Lepa pevačica takođe je otkrlla da joj muškarci ne prilaze često, ali i da vitku liniju održava plesom na nastupima.

- Zbog čestih nastupa ne stižem da vežbam. Trudim se da se zdravo hranim, ali uskoro ću se ponovo posvetiti treninzima. Zasad mi je dovoljno to što plešem na nastupima. Tako održavam kondiciju, a i to je mnogo zanimljiviji vid vežbanja od onog u teretani - konstatuje "Grandova" zvezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja