FOTO SINDI IZBAČENA IZ STANA Pogledajte, bivšem mužu ostavila knjigu Bestidni seks i ižvrljanu ikonu
Foto: Dragan Kadić, Arhiva Kurira

Ivana Stamenković pokupila sav nameštaj

FOTO SINDI IZBAČENA IZ STANA Pogledajte, bivšem mužu ostavila knjigu Bestidni seks i ižvrljanu ikonu

Stars -

Bivša „modelsica“ je pre dolaska izvršitelja iz doma Nikole Pavlovića pokupila sav nameštaj, tehničke uređaje i umetničke slike, čak i slavine.

1 / 6 Foto: Kurir Arhiva

Ivana Stamenković Sindi morala je da napusti stan na Novom Beogradu, u kojem je živela posle razvoda od Nikole Pavlovića.S obzirom na to da joj je iseljenje ranije bilo najavljeno, o čemu je Kurir prvi pisao, izvršitelji koji su juče pokucali na vrata tog stana nisu zatekli bivšu „modelsicu“ tamo, ali i nijedan komad nameštaja i pokućstva.

Pevačica se potrudila da sa sobom ponese baš sve od tehničkih uređaja, preko umetničkih slika, do sanitarija, čak i slavine, i da ostavi lom, o čemu svedoče fotografije stana do kojih smo došli. Međutim, Sindi se potrudila da, pored sudskog rešenja, bivšem mužu ostavi još nešto - knjigu „Bestidni seks“, kao i ižvrljanu ikonu i polomljen nož!Nikola će protiv bivše žene podneti još jednu krivičnu prijavu.- Zbog situacije zatečene prilikom ulaska u stan i činjenice da nijedan komad nameštaja koji nedostaje nije njeno vlasništvo, protiv Ivane će biti podneta krivična prijava. Takođe, prijava će biti podneta i protiv njenog oca zbog osnovane sumnje da je učestvovao u tome. Prijavu podnose vlasnici stana, a to su moji roditelji - rekao nam je Nikola.

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt sa Stamenkovićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Inače, Sindi će već 9. juna biti saslušana u svojstvu okrivljene za nasilje u porodici, u postupku koji je protiv nje pokrenuo bivši suprug.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track