RAZVODI SE: Žena Save Miloševića više ne nosi burmu!

Vesna Milošević odsad svuda ide sama

RAZVODI SE: Žena Save Miloševića više ne nosi burmu!

Stars -
Još uvek zakonitu suprugu fudbalera uslikali smo u tržnom centru kako s prijateljicom razgleda izloge, ali na njenoj desnoj ruci više ne sija prsten

Supruga Save Miloševića Vesna više ne nosi burmu, kojom se bivšem fudbaleru pre 20 godina zavetovala na večnu ljubav. Potvrda tome su fotografije koje je paparaco Kurira prošle nedelje uslikao u jednom tržnom centru, a na kojima se jasno vidi da Savina još uvek zakonita supruga na desnoj ruci nema venčani prsten.

Osim toga što nema burmu, primetili smo da Vesna u opuštenom izdanju izgleda nikad bolje, pa se čini da je sve učestalije glasine o razvodu s aktuelnim direktorom mlađih reprezentativnih selekcija Srbije u fudbalu uopšte ne pogađaju. Ona je s prijateljicom provela jedno popodne u tračarenju i razgledanju izloga s krpicama, a kad je spazila oštro oko našeg fotografa, atraktivna plavuša gledala je brže-bolje kako da napusti tržni centar.Inače, otkad se pronela vest da se par razvodi, Savu sve češće možemo videti kako pije po kafanama, dok Vesna, s druge strane, u društvu drugarica obilazi pozorišta. Naš paparaco je Miloševićku pre nedelju dana uslikao i na premijeri predstave „Ožalošćena porodica“, gde takođe nije skidala osmeh s lica.Podsetimo, Savo i Vesna imaju troje dece Nikolu (19), Isidoru (16) i Borisa (9).

Ne želi razvodSAVO I DALJE NOSI BURMU!

S druge strane, Milošević i dalje nosi burmu. Gostujući u jednoj emisiji na SOS kanalu u petak, jasno je stavio do znanja da je i dalje u braku i da mu ne pada na pamet da se razvede, a na njegovoj ruci stajao je venčani prsten.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track