RELJA PIJAN PLAKAO: Vodite me kod Nikolije, hoću da vidim ćerku!
Foto: Damir Dervišagić

Piće ga dotuklo, dozivao ženu

RELJA PIJAN PLAKAO: Vodite me kod Nikolije, hoću da vidim ćerku!

Stars -

Novopečeni otac Popović do jutra s prijateljima slavio rođenje naslednice Ree, a baka Vesna od umora pala u krevet

Relja Popović proslavio je s porodicom i prijateljima rođenje ćerke Ree! Reper je iste večeri kad je njegova verenica Nikolija Jovanović na svet donela devojčicu organizovao žurku, na kojoj se obeznanio od alkohola.Takav je u jednom momentu počeo da plače i doziva Nikoliju. Hteo je usred noći da ode u porodilište kako bi video svoju naslednicu.

- Vodite me kod Nikolije, hoću da vidim ćerku! - ponavljao je pijani Relja, ali su ga prijatelji sprečili u nameri da ode u porodilište „Narodni front“, gde se porodila ćerka Vesne Zmijanac.

- Preklinjao je da ga vodimo u bolnicu. Jedva smo ga zaustavili i objasnili mu da ne može usred noći da upada u porodilište. Nenormalno je želeo da ih vidi - kaže jedan Reljin prijatelj.On navodi da novopečeni tata nikako nije mogao da zadrži suze.- Relja se baš veselio, lomio čaše i pevao, a onda je u jednom momentu, nakon ponoći, krenuo da plače i govori: „Ne verujem da sam postao tata! Ljudi, ja sad imam svoje dete!“. Skoro ga nisam video tako pijanog - kaže Reljin prijatelj.Inače, na Reljinu proslavu su došli i prijatelji sa estrade Stefan Cvijović Cvija, di-džej Šone, kao i Popovićev nekadašnji partner iz grupe Elitni odredi Vlada Matović.Baka Vesna Zmijanac je pala u krevet od umora, ali je ujutru odmah otišla kod Nikolije i unuke.- Dok je Relja lumpovao, ja sam spavala jer sma bila mrtva umorna. Ali zato sam spremila Nikoliji ribu, odnela joj u bolnicu i ceo dan držala unuku u naručju. Ona je bakina lepotica, crna kosa mamina, plave oči tatine - rekla je Vesna za Kurir.

Srećna mamaNIKOLIJA SE OSEĆA ODLIČNONikolija se nakon porođaja oglasila na društvenim mrežama. Ona je postavila svoju sliku s leđa, preko nje napisala ime svoje ćerke Rea i dodala smajlije i srca. Time je jasno stavila do znanja da se sjajno oseća i da su ona i beba dobro. Ona bi do kraja nedelje trebalo da napusti porodilište.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja