RELJA POPOVIĆ OTKRIO: Nikolija skače čim beba zaplače!
Foto: Story/Marko Poplašen

Novopečeni roditelji

RELJA POPOVIĆ OTKRIO: Nikolija skače čim beba zaplače!

Stars -

Mladi roditelji prvi put su se odvojili od ćerke Ree kad su se pojavili na jednom događaju. Ostali su vrlo kratko jer nisu mogli bez mezimice.

"Nikolija je ta koja u po noći skoči ako beba zaplače! Mala nas budi redovno, ali njeno rođenje je najlepša stvar koja je mogla da nam se desi. Buđenje u pola noći je sastavni deo odgajanja deteta. Nekad bih voleo da odspavam nešto duže, ali mi ne smeta što ne mogu. Navikavam se", rekao je Relja Popović. On dodaje da Nikolija i on sasvim normalno shvataju svoje obaveze: "Radimo sve oko bebe kao i svi drugi roditelji"!

A dok su se njih dvoje kratko zabavljali na žurki, Reu su ostavili na čuvanje bakama i dekama. Nikolija kaže da se odlično snalazi u novoj ulozi.

"Neopisiv je osećaj držati dete u rukama. To treba doživeti. Neopisiva sreća je to za svaku ženu koja može da se ostvari u ulozi majke. A ponašam se kao da sam ceo život ljuljala decu", rekla je Nikolija i dodaje da joj zasad pomoć dadilje nije potrebna.

"Kada počnem da radim, sigurno će još neka pomoć dobro doći. Ali zasad se trudimo da sve sami obavljamo. Da budemo roditelji", naglašava Nikolija.

Relja: Nikolija je hrabra ženaPorođaj je, kako nam je rekao ovaj mladi par, prošao u najboljem redu, a Relja kaže da je ponosan na svoju suprugu."Ma, ona je jedna jaka, hrabra žena", rekao je on.

"Uopšte nije bilo straha. Lepo mi je bilo posle kada sam videla koliko se moja mama radovala. A tata je proslavio sa svojim drugarima i mojim drugaricima. Ja još nisam za fešte", dodala je Nikolija.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track