RIČARDE, VOLIM TE, ALI SEBE VIŠE: Ovako danas izgleda čovek u kojeg je Samanta bila zaljubljena
Foto: Profimedia

Šmeker bio šmeker ostao

RIČARDE, VOLIM TE, ALI SEBE VIŠE: Ovako danas izgleda čovek u kojeg je Samanta bila zaljubljena

Stars -

Nakon upečatljive uloge u seriji "Seks i grad" videli smo ga u "Deksteru" i "Đangovoj osveti", ali za većinu, on će zauvek ostati poznati šmeker grada Njujorka, Ričard Rajt.

Ričarda je "oživeo" glumac Vilijam Džejms Remar. Rođen u Bostonu 31. decembra 1953. godine, odrastajući, sigurno nije ni sanjao da će dostići ovoliku popularnost.

Ove godine puni 63. ali i dalje je ostao onaj, nikada zaboravljeni, opasni ljubavnik Ričard Rajt, koji je uspeo da navede jednu ženu poput Samante Džouns da se zaljubi u njega.

Za razliku od Ričarda, Vilijam je i poslovan i porodičan čovek. Ima dvoje dece sa Atsuko Remar, i neizmerno ih voli. 2016. godine pojavljuje se kao Cephalo u "The Shannara Chronicles".

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Nataša Bekvalac nije odolela da ga ne podeli sa svima: Snimak Hane i Petre koji je pokorio društvene mreže (VIDEO)Neumorna Seka Aleksić: U mojoj trudnoći je nešto obrnutoAna Bekuta otkrila detalj s proslave: Osmeh Duška Tošića govori više od reči (FOTO)Žene kojim duguju sve: Evo kako izgledaju majke naših poznatih dama (FOTO)Kao bliznakinje: Kristina Radenković predstavila svoju prelepu sestru! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja