RIJALITI ZVEZDA NADŽIVELA MRKU: Ivana Škorić sada PR srpskih luka
Foto: Dragan Kadić

Neće da odgovara na važna pitanja

RIJALITI ZVEZDA NADŽIVELA MRKU: Ivana Škorić sada PR srpskih luka

Stars -
Nekadašnja voditeljka i učesnica rijalitija, danas radi u državnoj Agenciji za upravljanje lukama, ali nije spremna da odgovori na važna pitanja

Ivana Škorić, bivša voditeljka i učesnica rijalitija "Veliki brat", našla se na mestu PR-a državne agencije koja se bavi ozbiljnim pitanjima razvoja srpskih luka i rečnog saobraćaja u Srbiji i šire.

Kada su novinari pokušali da od Ivane dobiju odgovore na neka važna pitanja, Ivana nije želela da odgovara usmeno.

"Ne mogu da odgovaram usmeno, pošaljite pitanja mejlom", rekla je Škorićeva, ali i do kraja radnog vremena nije poslala odgovore.

Od nje su traženi odgovori na nekoliko gorućih tema glavnog grada. Međutim, te teme nisu slične onim u "Velikom bratu", u kom je učestvovala.

Ivana, koja je postala državni službenik dok je na mestu ministra saobraćaja bio Milutin Mrkonjić, i koji ju je u startu zaposlio kao svoju savetnicu, ostala je na budžetu i nakon što je Mrka otišao sa svoje pozicije.

"Ivana je dobra žena, disciplinovana i vredna. Sve najbolje mogu da kažem o njoj. Zaslužuje da napreduje. Ako joj ponovo bude potrebna pomoć, uvek će je dobiti", rekao je Mrka.

Početkom 2013. pojavila se informacija da Ivana ponovo počinje da se bavi voditeljstvom, da je potpisala prelazak na TV Prvu. Međutim, od tog transfera ništa nije bilo. Očigledno je imala želju da se bavi onim što voli i ume najbolje, ali sa televizije nisu bili spremniza saradnju. Zato je služba bila siguran hleb i tu se Ivana zadržala do danas.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track