RUŽICA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Aki je plakao zbog abortusa!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Damir Dervišagić

Parovi

RUŽICA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Aki je plakao zbog abortusa!

Stars -
Andrija je plakao. Samo je plakao, tresao se. Rekao mi je da to možda ne bi trebalo da radim, jer postoji bojazan da posle nemam dece, pričala je Ružica

Do sada je o Andriji Markoviću Akiju, Ružica Veljković pričala samo ružne stvari:da je nasilan, tuži se sa njim, izgubila je zbog njega dete.

Sa Tijanom Maksimović, međutim, razgovor je išao u potpuno drugom smeru. "Kad sam saznala da sam trudna, bili smo u najvećoj ljubavi. Nismo se svađali", počela je Ružica.

"Uradila sam prvo tri testa, ona, iz apoteke. Bili su pozitivni. Nisam verovala da sam trduna,mislila sam da je greška. Drugarica mi je rekla da idem da izvadim krv. Uradila sam tako. Čekanje je bilo grozno. Rekli su da će mi posle 12 sati poslati rezultat na mejl. Ukoliko je vrednost ispod 0,5 nisam trudna, a ako je iznad, onda sam trudna. Kad sam otvorila mejl, pisalo je baš - 0,5. Bilo mi je smešno. Zvala sam drugaricu da se posavetujem, rekla mi je da sam trudna. Isto su mi potvrdili i u laboratoriji. Počela sam da se smejem. Pa sam onda plakala. Neki čudan osećaj. Ludilo neko. Javila sam Akiju i on je došao kod mene. Pokazala sam mu mejl. Sat smo samo ćutalii gledali u jednu tačku.

Pevačica i model ispričala je kako je odlučila da abortira. "To je bilo prošle godine, imala sam 23, oboje nismo hteli. Naredne dve nedelje bile su najgore. Tu se svašta izdešavalo. I one batine, i sve. Rešila sam da odemo na abortus. A, tamo, katasrofa. Užas. Mlade, lepe devojke, čekaju da uđu. A, kad uđeš, gotovo. Nema više. Andrija je plakao. Samo je plakao, tresao se. Rekao mi je da to možda ne bi trebalo da radim, jer postoji bojazan da posle nemam dece. Ipak sam se popela gore, u ambulantu. Ali,zaboravila sam knjizicu. Kad sam se vratila po knjizicu,mislio je da neću to uraditi. Smejao se i rekao: ej, predomislila si se? Rekla sam da nisam, već sam došla po knjižicu. Ridao je koliko je plakao. Bože, nikad nisam videla muškarca da tako plače.

"Posle su svi znali. Ali, tada, nismo čak ni hteli nikom da govorimo. Njegovi su razvedeni. Išli smo do njegove majke i bake, pa kod oca. A roditelji su mu super, baš sam se šalila sa njima. Sa njegovim ocem sam bila u najboljim odnosima. Otišli smo na uskršnji ručak, svi su bili tu. Čak su se i šalili sa nama,govorili: možda imaju nešto da nam kažu? Kao da su znali. Nismo nikom rekli tada, posle su svi znali", ispričala je Veljkovićeva.

GASTOZ ŽELEO DETE"Kad sam shvatio da ćemo se Marija, moja devojka i ja,pojesti od svađa, sve sam radio da bude trudna. jer sam znao da, ako se ne rodi to dete, od nas nema ničeg", rekao je Gastoz psošto je čuo Ružicinu priču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track