RUŽICA VELJKOVIĆ ŠOKIRALA: Priznala da li je spavala sa Bjelogrlićem!
Foto: Printskrin

Na poligrafu

RUŽICA VELJKOVIĆ ŠOKIRALA: Priznala da li je spavala sa Bjelogrlićem!

Stars -
Pošto je odbila poligraf, niko nije očekivao da će onog trenutka kad pristane, odgovoriti na sva postavljena pitanja. Jedno od pitanja koje je mnoge zanimalo jeste da li je spavala sa našim poznatim glumcem, međutim, poligraf je zapištao.

Ružica Veljković je šokirala, kako učesnike "Parova", tako i gledaoce pored malih ekrana.

Priznala je da je krala mnogo puta,ali da nikad nije uhvaćena. Zahvaljujući emisiji "Parograf", gledaoci su saznali da se u toaletu ljubila sa jednom učesnicom "Parova", a posle ovog priznanja je Jovana Tomić Matora povikala:

"Poligraf je namešten!"

Ružica Veljković nije rekla koja je učesnica u pitanju, osim da je bila u prošloj i ovoj sezoni zabavno humorističkog programa, čime je suzila izbor na Macu Diskreciju, Tijanu Ajfon i Jovanu Tomić Matoru.

Spremno je odgvorila na pitanje da li su je fudbaleri plaćali za seks, jesu li je roditelji podvodili i da li je istina da su po njoj urinirali ispred jednog beogradskog kluba. Prošla je na sva tri pitanja, nije slagala.

Prvi put je rekla da je jednu tetovažu uradila zbog Andrije Markovića Akija, kojem je posvetila i jednu svoju pesmu.

"Bila sam u vezi sa rođakom Kristijana Golubovića", priznala je Ružica Veljković na "Parografu", i dodala:

"Rekao mi je da ličim na prvu Kristijanovi ženu. Kad je Kristijan bio u gostima, mislila sam da ga pitam nešto o tome, ali sam odustala."

Svi su bili šokirani kad je priznala da je sumnjala da je jedan njen momak biseksulac, na šta je Brendon rekao:"Mene je bivši Ružicin momak,Filip Đukić, zvao nekoliko puta da izađemo, ali me nije startovao."

"Brendone, prestani to da pričaš", povikala je Ružica Veljković, koja je priznala da je u mobilnom telefonu svog momka, pronašla poruke vlasnika manekenske agencije, zaintersovanog "da mu pokaže nešto u svom stanu".

Bivša modelsica je slagala na dva pitanja: da li je imala seks sa Gastozom i Draganom Bjelogrlićem, a rekla je da je htela da proba poligraf.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja