ZORICA ĆE POLUDETI: Ružica otkrila nove detalje o aferi sa Gastozom. Ovo niko nije očekivao...
Foto: Aleksandar Jovanović, Nemanja Pančić

Pobednica Parova konačno otkrila sve detalje

ZORICA ĆE POLUDETI: Ružica otkrila nove detalje o aferi sa Gastozom. Ovo niko nije očekivao...

Stars -

Ružica Veljković je otkrila da sve i svašta radi, a kada je slobodna uglavnom je sa sestrama. Priznala da je da nema nameru da posluša tatu i nastavi sa pevanjem iako joj "tata i dalje dosađuje sa pevanjem".

Veljkovićeva se trenutno bavi voditeljstvom, ali da ima profesorku klavira koja će joj dolaziti kući, jer želi da nauči svira pošto joj je to prelepo.

Dok je bila u rijalitiju govorila je da ima neki "tajni dečko" u koga je zaljubljena, i da se nada da će joj on sve oprostiti, pa smo je pitali da li se videla sa njim.

"Videla sam se sa tim momkom čim sam izašla i jeste mi on sve oprostio, ali mislim da to nije bilo to, previše sam se zatvorila u ta četiri zida, i mislim da su zbog toga moje emocije bile katastrofalne. Kada sam izašla shvatila sam da to nije tako kao što je izgledalo unutra, nisam bila sigurna da li je to bilo pravo i bila sam u pravu", iskrena je Ružica.

"Sa moje strane bilo je iskreno. Nešto me razvlače on i Zorica po novinama, novinari me zovu svaki dan. Što se tiče Zorice ja više ništa ne komentarišem, devojka ima salon koji joj polako propada i onda se zakačila za mene. Ne želim da ona mene komentariše niti ja nju, skroz su mi nebitini, ja imam svoju porodicu i živo", rekla je ona i dodala da li se viđa u tajnosti sa Gastozom.

"Jednom smo se videli, u ponedeljak nakon finala me je sačekao posle emisije sa drugovima i rekao da moramo da popričamo. Rekao je da ima nešto da mi saopšti, razjasnili smo neke stvari i drago mi je zbog toga. Nema ničega među nama niti želim da bude nešto između nas. Pre neko veče smo se sreli na jednom splavu, javio mi se i to je to", završila je pobednica "Parova".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track