RUŽICI RODITELJI MAZNULI PARE: Uzeli joj honorar iz Parova da plate mlađoj ćerki školarinu!
Foto: Nemanja Pančić

Bivša misica obećala da će školovati sestru

RUŽICI RODITELJI MAZNULI PARE: Uzeli joj honorar iz Parova da plate mlađoj ćerki školarinu!

Stars -
Roditelji učesnice „Parova“ Ružice Veljković tražili su da im produkcija isplati njen honorar unapred kako bi tim novcem platili školovanje mlađe ćerke Tamare.

Iako je Ružica još u vili u Zemunu, oni su pre nekoliko dana uzeli novac uz obećanje da će do kraja rijalitija plaćati Ružičine penale ukoliko bude bila novčano kažnjena.

"Ružičini roditelji su pozvali čelnike Televizije i tvrdili da se Ružica neće buniti ako produkcija njima isplati njen honorar. Kada su im organizatori obrazložili da je Ružičina zarada fleksibilna jer može biti nagrađena ili kažnjena zbog ponašanja, oni su obećali da će naknadno platiti svaku njenu kaznu ukoliko je bude bilo.Takođe su tražili da razgovaraju sa Ružicom kako bi joj ukazali na to da vodi računa o ponašanju kako ne bi morali da plaćaju njene penale. Čelnici su im poručili da će ovakav ustupak napraviti samo ukoliko Veljkovićeva potpiše saglasnost", rekao je izvor blizak produkciji.

Ružičin otac je potvrdio priču.

"Tačno je da smo tražili novac od produkcije jer su se tako Tamara i Ružica dogovorile pre njenog ulaska u rijaliti, a došlo je vreme da se plati školarina. Bolje je da o tome razgovarate sa Tamarom", rekao je pevačicin otac Aleksandar, koga smo poslušali i pozvali njegovu mlađu ćerku.

"Bili smo na „Hepiju“ pre nekoliko dana i uzeli smo novac. Već sam platila drugu godinu na privatnom fakultetu, gde studiram bankarstvo. Sestra je obećala da će finansirati i ostatak mog školovanja", rekla je Tamara.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja