SA ĆERKOM U PAROVE: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko Anabela traži da uđe u rijaliti
Foto: Dragan Kadić

Pevačica ponovo ulazi u rijaliti

SA ĆERKOM U PAROVE: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko Anabela traži da uđe u rijaliti

Stars -

Anabela Atijas bila je pre sedam godina u rijalitiju "Veliki brat", potom na "Farmi", a sada se šuška da će ući i u "Parove!"

Pevačica će najverovatnije u vili biti sa ćerkom Lunom, a honorar koji je tražila nije uopšte naivan! Naime, ukoliko produkcija pristane na njen uslov od 6.000 evra nedeljno, gledaćemo i njih dve na TV Happy.

"Iz produkcije smatraju da bi gledaocima bilo zanimljivo da gledaju kako funkcionišu zajedno majka i ćerka. Zato su i pozvali Anabelu i predložili joj da uđe saćerkom, međutim, ona im nije dala odmah odgovor. Najpre je rekla da ima obaveze i da joj ne treba još jedan rijaliti, ali kad je malo bolje razmislila i pretpostavljam konsultovala se sa nekim, javila je da možda može da se organizuju i da uđu u vilu, ali za nedeljni honorar od 6.000 evra, od čega bi ona uzela 5.000 a Luna 1.000 evra.

Iskreno, ne bi bilo fer prema ostalim takmičarima da njoj daju tako veliki honorar, što su joj i objasnili! Videćemo, možda Anabela opet razmisli i pristane da uđe za manje para", rekao je izvor sa televizije Happy i dodao da već postoji spisak ljudi kojisu prihvatili učešće.

"Produkcija ima već ekipu koja će se naći u vili, kao i do sada, kada krene rijaliti naknadno će se ubacivati ljudi. Jedva čekam da gledaoci vide ko će se naći u vili. Vrlo zanimljiv sklop poznatih ličnosti", završava izvor.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track