ŠABAN NIJE VREĐAO NIKOGA: Pevač nosio beretku Vojske Srbije!

Grand produkcija

ŠABAN NIJE VREĐAO NIKOGA: Pevač nosio beretku Vojske Srbije!

Stars -
Pre nego što je došao na snimanje Zvezde Granda, Šaulić bio je gost na proslavi koju je organizovala vojska države Srbije

Šaban Šaulić, koji je digao celu regiju na noge jer se u emisiji Zvezde Granda pojavio sa crvenom beretkom, nosio je beretku sa važećom oznakom regularne Vojske Srbije.

Budući da su bosanski mediji Šabana Šaulića napali da je nosio četničko obeležje, pi-ar Grand produkcije se oglasila i rekla da pevač nije imao nikakvu nameru da bilo koga uvredi i da je na snimanje došao pravo sa zabave koju je organizovala Vojska Srbije.

"Pre nego što je došao na snimanje Zvezde Granda, Šaban Šaulić bio je gost na proslavi koju je organizovala vojska države Srbije. S tim u vezi, kapa koju je gospodin Šaulić nosio u emisiji, obeležje je regularne Vojske Srbije, nikako paravojnih formacija, te nije mogla biti povod za uvredu bilo koje nacije", rekli su Kuriru iz PR službe Granda.

Podsetimo, mediji u BiH od sinoć ne prestaju da pišu o popularnom pevaču nazivajući ga četnikom a njegov postupak sramotnim.

http://www.youtube.com/watch?v=4JO4jUOc0iY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja