SAHRANJUJU ME PO SEDMI PUT: Šaban živ i zdrav, nije poginuo u saobraćajnoj nesreći
Foto: Damir Dervišagić

Navodna saobraćajka

SAHRANJUJU ME PO SEDMI PUT: Šaban živ i zdrav, nije poginuo u saobraćajnoj nesreći

Stars -
Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, rekao je kralj narodne muzike

Neko je hteo grubo da se našali pa je plasirao vest da je u saobraćajnoj nesreći nastradao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić.

Tu informaciju preneli su pojedini crnogorski portali, što je uznemitrilo njegove fanove.

Pozvali smo Šabana Šaulića koji je na naše pitanje počeo da se smeje. On kaže da ovo nije prvi put da su ga ubili u gradskim pričama.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Ko je poginuo? Ja (smeh). Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče nisam iznenađen, pa po sedmi put me sahranjuju. Eto pre neki dan isto se dogodilo i mom prijatelju Aci Lukasu. Lično mi je pokazao kada su neki mediji preneli vest o njegovoj smrti. Pa to je strašno šta se radi. Nije mi jasno kako tako neko može da napiše nešto o meni, a da predhodno ne proveri informaciju", kaže pevač.

Inače, kao bomba je 2011. godine odjeknula vest o pevačevoj smrti koju su preneli svi mediji, a on se ubrzo oglasio iz Pariza gde je nastupao.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track