SAJAM EROTIKE U BEOGRADU: Pamela jaše u Srbiji za 20.000 evra
Foto: Profimedia

Saznajemo

SAJAM EROTIKE U BEOGRADU: Pamela jaše u Srbiji za 20.000 evra

Stars -

Čuvarka plaže, koja je umeće u seksu pokazala u porniću s bivšim mužem, a nedavno se ponovo skinula za Plejboj, biće specijalna gošća erotske manifestacije

Pamela Anderson (49) u decembru dolazi u Srbiju, saznaje Kurir. Povod njenog dolaska je Sajam erotike, na kojem će specijalna gošća biti ova glumica, koja je umeće u seksu pokazala u porniću s bivšim mužem Tomijem Lijem, a nedavno se ponovo skinula za Plejboj, kao i u svom novom filmu.„Čuvarka plaže“ od dvodnevnog boravka u našoj prestonici inkasiraće 20.000 evra!- Sajam erotike ponovo bi trebalo da se održi u našoj zemlji posle tri godine. Vlasnik jednog lanca erotik-šopova, koji ima radnje svuda po svetu, pozvao je na sajam Pamelu Anderson, ali se njen dolazak još drži u strogoj tajnosti jer su pregovori u toku - kaže naš dobro upućen izvor.Pameli će to biti drugi dolazak u Srbiju. Prvi put je bila 2009, kada se nakratko zadržala u VIP salonu aerodroma „Nikola Tesla“, gde je čekala let za London po povratku iz Crne Gore. Plejbojevu zečicu tada je spopao njen najveći fan u našoj zemlji - Prljavi Inspektor Blaža, koji joj je još 1998. posvetio pesmu „Lepa si Pamela“, a na aerodromu joj je poklonio ajvar.Kada smo mu rekli da Pamela dolazi u Srbiju, Blaža se oduševio.- Jedva čekam da dočekam moju muzu! Posle ajvara, vreme je da lepa Pamela proba i moju rakiju i čvarke. Nadam se da će joj se dopasti sledeći nivo, a to je upoznavanje s mojom majkom. Iz naše zemlje će otići prepuna utisaka - kaže Blaža za Kurir.

Tajna vezaPOMAŽE SRBIMAPamela je već pokazala da voli Srbiju. Sredinom prošlog meseca na Menhetnu održana je gala večera u organizaciji humanitarne organizacije Unitas fond. Veliki broj poznatih dao je svoj doprinos kupovinom karte i aukcijom, čiji prihodi su bili usmereni na projekte borbe protiv trgovine ljudima u Srbiji i svetu. Pored Leonarda Dikaprija, Paris Hilton, Andreje Pejić, Nataše Vojnović, i Pamela je dala doprinos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track