SAMO ČEKALA RAZVOD: Kežmanu žena uzela milione, pa stavila silikone
Foto: Damir Dervišagić

Povećala grudi

SAMO ČEKALA RAZVOD: Kežmanu žena uzela milione, pa stavila silikone

Stars -
Emilija, koja je u brakorazvodnoj parnici dobila deo Matejine imovine, nedavno posetila estetskog hirurga i sredila poprsje

Emilija, bivša supruga Mateje Kežmana, nakon razvoda braka koji je trajao 11 godina dobila je nekoliko fudbalerovih miliona, pa je sebe počastila silikonima.Kežmanova bivša žena nedavno je pred odlazak na more, gde je otišla s decom Lazarom, Jakovom i Aleksandrom, posetila estetskog hirurga i povećala grudi.

- Emilija je bila nezadovoljna veličinom svojih grudi, pa ih je sredila - kaže naš izvor i dodaje da se ona ne rasipa parama, ali da je sebi konačno ispunila davnašnju želju.- Njoj su deca najvažnija, zbog njih se i borila za deo Kežmanove imovine. Inače, posle ugradnje silikona još bolje izgleda. Ona smatra da njeno vreme, što tiče emotivnog života, tek dolazi - rekao je naš izvor.

Emilija je s decom letovala u Herceg Novom, u apartmanima koji pripadaju njenom bivšem mužu. Paparaco Kurir Starsa ju je uslikao kako na plaži pije pivo i sunča zgodno telo. Sve vreme je iz kafića posmatrala decu, a onda im se pridružila u vožnji skutera.Inače, Emilija i Mateja su nakon sporazumnog razvoda u novembru prošle godine ostali u dobrim odnosima, pa se redovno viđaju i dogovaraju kad je reč o deci. Pre toga su imali nesporazum, pre svega zbog visine alimentacije i podele imovine, ali su na kraju to mirnim putem rešili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track