SAMO JE SORAJA MOGLA IZVESTI: Stanija sa Farme pravo u sud!
Foto: Sandra Rilak Poslala

Rat starleta

SAMO JE SORAJA MOGLA IZVESTI: Stanija sa Farme pravo u sud!

Stars -
Soraja je ranije u prisustvu advokata Marine Aleksić, dok je Stanija promenila advokata koji je pravio cirkus u sudnici

Stanija Dobrojević stigla je u pratnji svog advokata pravo sa Farme u Prvi opštinski sud, zbog tužbe koju je podnela protiv "koleginice“ Soraju Vučelić zbog izjave da je njihovog zajedničkog druga Matiju oralno zadovoljavala u toaletu kluba.

Soraja je ranije u prisustvu advokata Marine Aleksić dala izjavu i ostala pri svemu što je ranije rekla i negirala je Stanijine tvrdnje da je tu noć u klubu odbila da sede zajedno u separeu.

"To veče sam na otvaranju kafane bila sa Ivanom Stamenković Sindi i kada smo krenule dalje u provod videle smo Matiju kako izlazi iz toaleta sa Stanijom. Pitao nas je da ide sa nama u provod i mi smo ga povezle. Tada je ona dotrčala do auta i pitala ga kako će se ona vratiti u Novi Sad, a on joj rekao da će je neko odvesti. Posle toga nam je ispričao da ga je oralno zadovoljila u toaletu i šalio se da ga vozimo u Hitnu pomoć, jer oseća peckanje polnog organa", objasnila je Soraja i dodala:

"Stanija želi marketing preko mog imena, jer bi u suprotnom tužila Matiju i novine koje su objavile ono što sam ja citirala, a ne samo mene. Kada je čuo da me je tužila, Matija je predložio da u dokazni materijal uvrstimo njegovu izjavu, koju je overio u sudu, da se to što sam rekla desilo", ispričala je pred sudijom Soraja.

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Oct 8, 2015 at 6:31am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track