SAMO ŠTO KRV NIJE PALA: Zorica i King napustili imanje. Napali i udarili Lepog Miću!
Foto: Printskrin I Dragana Udovičić

Haos na Farmi

SAMO ŠTO KRV NIJE PALA: Zorica i King napustili imanje. Napali i udarili Lepog Miću!

Stars -
Zbog prevelike količine alkohola ređale su se uvredeI tokom prethodnog učešća na Farmi, Lepi Mića je imao "ispade" vređajući ostale učesnike na verskoj osnovi

Zorica Marković, Lepi Mića i Ali King su se žestoko posvađali na imanju, pljuštale su uvrede na nacionalnoj osnovi, leteli su tanjiri da je produkcija morala da reaguje i sve troje su morali da sklone sa imanja. Čak je u toj velikoj frci neko povređen i odveden je kod lekara, prepričavaju farmeri.

Jutros je Zadruga obavestila farmere da je Ali King diskvalifikovan iz rijalitija zbog incidenta, a da se Zorica Marković zbog zdravstvenih problema uzrokovanih incidentom nalazi na oporavku i da će se vratiti na najpoznatije imanje u Lisoviću.

Iako je prva informacija bila da su Zorica, Lepi Mića i Ali napustili imanje, izgleda da su se posle dogovora sa produkcijom vratili jer se Mića trenutno vratio na imanje, dok ukućani tvrde da je Zorica odvedena iz Lisovića.

"Lepi Mića se kuni ništa nije rekao, nego da je Ivan slagao. Još ne znam ko je i šta, ali da nije on ništa rekao", rekla je Suzana.

Kako je Milić rekao u razgovoru sa ostalim farerima, izgleda da je Ali udario Lepog Miću. Kada je Milić počeo da priča, Suzana ga je prekinula. I Ali je zajedno sa Zoricom van imanja.

"Nemoj da pričaš Mićo ništa", ušutkivali su rokera, koji je zaključio da je sad verovatno većanje u produkciji.

Naime, Lepi Mića, koji je sinoć ušao na imanje posle izlaska Lepomira Bakića, od početka večeri i tokom cele žurke donosio je informacije iz spoljnog sveta. Negde oko šest sati došlo je do velike svađe između Zorica, Alija i Lepog Miće.

Dok je u jednom trenutku Mića sedeo u trpezariji sa Bojanom, a ostatak ekipe Zorica, Ivan, Tamara, Ali King, sedeli su u kuhinji i večerali. Ivan je krenuo da dobacuje Mići: "Pi...ino, seljačino, je...mo te, seljačino, ti si došao da ovde nekog zajebavaš, nas Beograđane".

Mića je izašao napolje nakon 10 minuta, a onda se Zorica Marković obratila Bojani Stamenov koja je do tada sedela sa Mićom.

"A ti mu se pridruži, krmačo jedna. On je došao da nam razjebe Farmu. Nije te sramota, nemaš ni 20 godina, a imaš 300 kila. Ti ćeš da prepričavaš šta ja pričam, sram te bilo", vikala je Zorica.

Potom je Ivan rekao "Ajmo da ga iznabadamo" pa su Ali i on krenuli ka vratima. U tom momentu, Krunićeva je ustala iz kreveta u nameri da, iako je pijana, spreči sukob.

Međutim, Zorica je odjednom odlučila da izađe sa Farme, i počela je da pakuje stvari, zbog čega se Jelena rasplakala.

"Ovo je najbezbolniji način. Bolje ovako, nego da bude krvoprolića", neumoljiva je Zorica.

Ivan je Kristijanu objasnio da je frka nastala jer je Mića Alija nazvao "mudžahedinom" i da Zorica ima već tri godine frku sa Mićom, koji je "opanjakava gde stigne".

Zbog prevelike količine alkohola ređale su se uvredeI tokom prethodnog učešća na Farmi, Lepi Mića je imao "ispade" vređajući ostale učesnike na verskoj osnovi.

Aca, koji je prespavao čitavu frku, otišao je da proveri šta se dešava i nakon nekoliko minuta se vratio sa informacijom da su "Mića, Zorica i Ali otišli sa Farme".

"Kome ćeš ti da je,eš mater, bacala kokice. Celu kuhinju su razbacali. Bacali su posuđe, tanjire, kokice", prepričavali su Ivan, Milić Vukašinović, Radiša i Suzana.

"Ušla je devojka sa toki-vokijem, tražila da izađe. Potresla sam se", rekla je Suzana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track