(UZNEMIRUJUĆE) SANDRA AFRIKA TRAŽI ROBIJU ZA MONSTRUMA: Pojavio se krvav u mom dvorištu
Foto: Printskrin

Apel

(UZNEMIRUJUĆE) SANDRA AFRIKA TRAŽI ROBIJU ZA MONSTRUMA: Pojavio se krvav u mom dvorištu

Stars -

Sandru Afriku potresao slučaj porodičnog nasilja pa je apelovala putem svog profila na Fejsbuku da se počinilac monstruoznog dela što pre kazni.

Sve češći su primeri porodičnog nasilja, kao i nasilja nad decom i starima. Društvenim mrežama se svakodnevno šire takvi primeri, a baš jednim takvim slučajem je zgrožena Sandra Prodanović.Pevačica je podelila objavu jednog korisnika Fejsbuka koji je fotografisao starijeg čoveka krvave glave.

"Ovaj dedica, Dragoljub Ristić iz Markovca, danas se pojavio u mom dvorištu, sav krvav, i sa jednom jedinom rečenicom zamolio me za pomoć: "Ubi’ me sin!". Obavestio sam Hitnu i policiju, došli su i "preuzeli stvar". Da se to ne bi završilo kao i uvek do sada, a osećajući moralnu potrebu da se konačno stane na put sve učestalijem porodičnom nasilju koje viđamo na svakom koraku, u svom komšiluku, i koje puni stranice crne hronike iz dana u dan, napisao sam pismo svim vodećim medijima i poslao iste ove slike. To je jedino što sam ja mogao, od svih vas očekujem isto! Lako je okrenuti glavu, budimo ljudi i promenimo kolektivnu svest", apelovao je korisnik društvene mreže, a njegovu objavu je podelila Sandra.

Sandra smatra da bi boravak u zatvoru bila adekvatna kazna za ovog nasilnika, pa je otvoreno iskazala svoje mišljenje. Ona je skrenula pažnju javnosti na veliki društveni problem, a nada se da će uskoro doći do rešenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja