SANJA KUŽET NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA: Seski voditeljka ide na trudničko
Foto: Zorana Jevtić

Ko će je zameniti

SANJA KUŽET NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA: Seski voditeljka ide na trudničko

Stars -

Sanja Kužet, jedna od najlepših voditeljki na srpskoj sceni, odlučila je da se povuče sve dok početkom sledeće godine ne rodi drugo dete.

Ona je zavodljivom igrom i osmehom osvojila i publiku i takmičare šou-programa “Zvezde Granda”, pa je postala i jedno od zaštitnih lica tog takmičenja. Ali od septembra Sanja više neće da vodi muzički šou.

Naime, Sanja je po drugi put trudna, a voditeljka je odlučila da iako je još u ranoj trudnoći, ode na porodiljsko, da uživa i da se odmara. Njen izabranik je biznismen Nemanja Živojinović, a on i Sanja su već dve godine u vezi.

"Sanja želi da mirno i bez tenzija iznese trud

Foto Zorana Jeftić
Foto Zorana Jeftić

noću. U dogovoru sa najbližima odlučila je da se povuče na neko vreme sa televizije", reklao je izvor.

"Hvala vam puno na čestitkama. Iskreno, još ne želim da pričam o trudnoći, budite malo strpljivi", rekla je ljubazno voditeljka.

S druge strane, čelnici “Grand produkcije“ prave velike planove za novu sezonu, Saša Popović, kažu nam, veruje da će ovo biti jedna od najboljih sezona. Uveliko je u toku izbor nove voditeljke koja će zameniti Sanju, ali još nije napravljen uži krug.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

"Imamo mnogo planova i novosti, ali još ništa ne želimo da otkrivamo. O privatnom životu zaposlenih ne govorimo", rekli su nam iz te produkcije.

Podsetimo, Sanja je sa Vojom Nedeljkovićem vodila takmičenje, a početkom leta je saznala da je u drugom stanju. To je vest koja ju je veoma obradovala i nije bilo nikakve dileme oko toga da se izvesno vreme povuče sa malih ekrana. Sanji je ovo drugo dete, već ima sina Andriju koga je dobila u braku sa biznismenom Zoranom Piperom.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Blic/Anastasija Čanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track