SARAJEVSKI KRIMINALCI PRETE DALILI SMRĆU: Vrati dugove, završićeš u crnoj najlonskoj kesi!
Foto: Printskrin

Majka zabrinuta za život ćerke

SARAJEVSKI KRIMINALCI PRETE DALILI SMRĆU: Vrati dugove, završićeš u crnoj najlonskoj kesi!

Stars -

Dalila Mujić se već pet meseci nalazi u vili "Parova" gde se bori za prvo mesto i da bi zaradila novac kako bi po izlasku iz rijalitija mogla da vrati dug kriminalcima iz Sarajeva kod kojih se zadužila 10.000 evra s kamatom.

"Dalila je javno priznala da duguje 10.000 evra i da se zadužila kod nekog momka pre ulaska u rijaliti. Međutim, ona je novac pozajmila na kamatu i rekla je da će ga vraćati u ratama. Pre nego što je ušla u "Parove" trebalo je da isplati prvu ratu, ali to nije učinila, već je nekoliko dana pred ulazak došla u Beograd, izlazila, kupovala krpice i potrošila novac", rekao je izvor i dodao:

"Razne preteće poruke stižu njenoj majci Emini. Nedavno joj je baš stigla jeziva preteća poruka koja glasi: "Završićeš u crnoj najlonskoj kesi kada izađeš iz "Parova" ako ne vratiš dugove".

Dalilina majka je zbog svega jako uplašena.

"Već neko vreme mi stižu strašne poruke. Bojim se mnogo za moju Dalilu da joj neko ne naudi. Volela bih da ostane do kraja i da pobedi, a nadam se da će posle toga sve biti kako treba i da više neće ulaziti u rijalitije. Noću oka ne mogu da sklopim i samo razmišljam šta će se desiti", potresena je Emina.

(Star/Sanja Arsić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track