SAŠA POPOVIĆ ODLEPIO ZA KARLEUŠOM: Ja bih Jelenu j...!
Foto: Damir Dervišagić

Direktor „Granda“ šokirao

SAŠA POPOVIĆ ODLEPIO ZA KARLEUŠOM: Ja bih Jelenu j...!

Stars -

Dok su se članovi žirija u „Zvezdama Granda“ raspravljali da li je jedan takmičar opsovao dok je pevao, Saši je izletelo da želi seks s prsatom pevačicom

C počeo je otvoreno da se udvara Jeleni Karleuši, s kojom je do pre godinu dana bio u sukobu. Direktoru „Granda“ je u emisiji izletelo: „Ja bih Jelenu j....!“

U drugoj epizodi „Zvezda Granda“ članovi žirija, kao i sam direktor, pokazali su da su mnogo složniji nego prethodne sezone, kad su se stalno svađali. Da je linija između ljubavi i mržnje tanka, pokazuje primer Saše Popovića, koji je iskoristio opštu raspravu u emisiji i poručio Karleuši da želi seks s njom!Sve je počelo kad je takmičar Petar Vasić otpevao pesmu Saše Kovačevića „Temperatura“, nakon čega ga je Jelena optužila da je opsovao!- Je l‘ mogu nešto ja da pitam? Ima li neka psovka u tekstu pesme? Marija, majke mi, čula sam kad je rekao „Hoću da te j....“. Jesi li ti opsovao?! Ja sam čula psovku. Saša, nemoj da ti se potkrade psovka, pa posle da plaćaš kaznu 300.000. Zovite Sašu Kovačevića, pa ga pitajte da li ima psovka u pesmi - tvrdila je JK, dok su je ostali članovi žirija ubeđivali da je pogrešno čula.- Mene su zabrinule ove psovke. Da li Tošić previše trenira fudbal ili bi možda trebalo tamburu da kupi?! U nešto mora da udara - nadovezao se Dragan Stojković Bosanac, verovatno aludirajući da Karleuši fali seks.

Tada se u raspravu uključio i Popović tako što je pitao tajnog člana žirija Sašu Matića da li je on čuo isto što i Karleuša.- Jeste, opsovao je. Čulo se kad je rekao dva „j“: „Hoću da j.... j....“ - dodao je pevač, nakon čega se ponovo nadovezao vlasnik „Granda“.- Aha, znači tako. Hoću da te Jelena j....! - rekao je Popović, što je izazvalo smeh u studiju.Tim povodom pozvali smo Karleušu, ali nam je ona poručila da ne želi da priča o tome, dok njen muž Duško Tošić, koji je takođe prozvan u emisiji, nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Suzana JovanovićMOJ SALE JE IMAO 1.000 ŽENA!Sašina supruga Suzana Jovanović, otkrila je da je direktor „Granda“ pre braka bio veliki zavodnik.- Moj Sale je spavao sa 1.000 žena. On se u mladim danima iživeo i svega nagledao, a sad uživa u braku - rekla je svojevremeno i dodala da njen muž izgleda bolje nego ikad:- Sale se mnogo promenio i prolepšao. Tačno je da sad izgleda bolje nego kad je bio momčić. To ne kažem samo ja, nego većina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track