SAŠA POPOVIĆ OKITIO HARMONIKAŠA: Na muziku dao 15.000 dinara, 100 evra i 1 dolar!
Foto: Dragan Kadić

Veselo

SAŠA POPOVIĆ OKITIO HARMONIKAŠA: Na muziku dao 15.000 dinara, 100 evra i 1 dolar!

Stars -

Direktor „Granda“ istresao novčanik na bend koji mu je svirao omiljene pesme

Saša Popović veoma ceni harmonikaše, a kako i ne bi kad je i sam to bio na početku karijere. Malo zbog nostalgije, a malo i zbog toga što ga je pogodila pesma, direktor „Granda“ je na harmoniku istresao novčanik!Popović je na nakon snimanja emisije „Zvezde Granda specijal“ otišao u kuhinju i odmah pozvao muzičare. Saleta je ponela muzika, pa je bio široke ruke.

Prvo je vadio dinare i stavljao na harmoniku, a kad je ostao bez domaće valute, muzičare je častio i evrićima. Najpre je izvadio jednu novčanicu od 50 evra.- Ma nek ide život - viknuo je i dao muzici još 50 evra, a na kraju je izvadio i poslednju novčanicu - od jednog dolara!Suma sumarum, Sale je na muziku dao oko 15.000 dinara, 100 evra i jedan dolar. Ima se, može se!

Marija zavapilaSALE, KUPI MI TV OD 6.000 EVRA!Izgleda da je Marija Šerifović saznala da Popović deli šakom i kapom, pa je na Tviteru zavapila:- Televizor koji mi se dopao košta 679.989 dinara. Šta misliš, Karleuša, da tražim Popoviću da mi ga kupi? Biće kao i s tvojom torbom - napisala je Šerifovićka, a JK je odgovorila:- Pre ću, izgleda, ja da ti kupim taj TV (a i sebi tašnu), nego naš Baja Patak što će se otvoriti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track