SAŠA POPOVIĆ ZAPRETIO MILICI PAVLOVIĆ: Izbaciću te iz Granda!
Foto: Stefan Jokić

Sukob

SAŠA POPOVIĆ ZAPRETIO MILICI PAVLOVIĆ: Izbaciću te iz Granda!

Stars -

Milica Pavlović uspela je da razbesni direktora Sašu Popovića, koji je bio prinuđen da joj poruči da napusti emisiju!

Pevačica je na snimanje „Zvezde Granda specijal“ došla sređena u fulu, a kako je snimala dve emisije, morala je da se presvlači. Međutim, pauza od petnaestak minuta Milici nije bila dovoljna da promeni garderobu i da se našminka, pa se zadržala više od pola sata. Kako su se ostali pevači već okupili u studiju, Popović je naredio organizatorima da pozovu i Milicu da siđe. Kad su mu rekli da je pevačica tražila još desetak minuta da dovrši šminkanje, on je poludeo.

- Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao - vikao je Popović pred svima.U roku od dva minuta Pavlovićeva je uletela u studio i smestila se u fotelju. Izgleda da je Sale svima u „Grandu“ strah i trepet, pa moraju da slušaju njegova naređenja. Naravno, Milica mu ovo nije uzela za zlo pošto je očigledno shvatila da je pogrešila. Snimanje emisije proteklo je odlično, svi su bili raspoloženi i veseli, kao da se ništa nije dogodilo. Pre nego što je otišla kući, mlada zvezda se sa svima uredno pozdravila, pa i sa strogim direktorom Popovićem.

Ivan Ercegovčević

A u pauzi snimanja...PRAVILA SELFIJE!Milica je u pauzama snimanja pravila selfi. Kao u svojoj istoimenoj pesmi, ona se zabavljala telefonom i pevušila: „Pucamo i ne vredi, crveni karton sledi, ne zovi, ne moli, nije sve okej. Jer kada bol me strefi, naš zajednički selfi na keca, na keca, brišem za tren!“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track