ŠAŠIĆ UDARIO NA STARLETE: Stanija i Soraja su jeftine ribe!
Foto: Damir Dervišagić

Besni rat

ŠAŠIĆ UDARIO NA STARLETE: Stanija i Soraja su jeftine ribe!

Stars -

Od čega, bre, one žive kad nemaju normalno zanimanje?! Služe samo za golotinju. To su sve teški fejkovi, koji se oblače kod Kineza

Željko Šašić je besan što su starlete poznatije od pevača! Folker je preksinoć nastupao na jednom beogradskom splavu, a u pauzi je stigao da oplete po najpoznatijim starletama u Srbiji - Staniji Dobrojević i Soraji Vučelić.Pevač sumnja da starlete žive od poštenog rada i smatra da su nebitne jer medijsku pažnju dobijaju isključivo zbog fizičkog izgleda. A njemu je muka kad ih vidi na šta liče! U razgovoru za Kurir Šašić kaže da se Vučelićeva i Dobrojevićeva oblače kod Kineza u Bloku 70.- Ma, ko su te starlete Stanija i Soraja?! Ko ih šiša? Ne družim se ja s njima! One su potrebne da ljudi malo gledaju golotinju. Eto, medijski su isturene jer nemaju neko normalno zanimanje. E sad, od čega žive - ne znam. A to što, kao, nose „luj viton“ i te neke kvazimarke! To su, bre, sve teški fejkovi. Ma, one to kupe kod Kineza. Jeftino prođu, jer dok je to novo, izgleda dobro. I onda jednog dana im pukne kaiš i nastane muka jer moraju da kupe drugu torbu. Ma, blam živi. Ali boli ih uvo, ona se islikaju i niko ih zbog toga nije tužio, i ćao - besan je Šašić.Juče smo pokušali da od Stanije i Soraje saznamo zašto ih Šašić ne voli, ali one nisu odgovarale na naše pozive.

MuljatorLAŽE DA NEMA POSLAŠašić na sve načine pokušava da obmane sud. Na poslednjem ročištu, po tužbi bivše supruge Sonje Vuksanović za neplaćanje alimentacije ćerki Sofiji, pevač se pravdao da nigde ne nastupa, a malo-malo pa ga možemo videti kako peva u klubovima i na splavovima. On tvrdi da je prijavljen u jednoj firmi za prodaju mobilnih telefona.- Tačno je da nema posla kao pre, a kad ubodem neku tezgu, onda pevam za bakšiš. Sa druge strane, radim kao menadžer u jednoj firmi i šta je tu čudno? Kakva nam je država, svi moramo da se dovijamo - objasnio je Šašić.

NEKAD SU GA JURILE CICE, A SADA ČISTAČICEŠašić je nekad bio jedan od najpoželjnijih muškaraca. I danas je tako, samo što se pevaču više raduje njegova generacija nego ona mlađa. Naime, Željko je u utorak uveče nastupio na jednom beogradskom splavu, gde ga je raširene ruke dočekala čistačica. Čim ga je ugledala, bacila mu se u zagrljaj i nije htela da ga pusti. Cmakala ga je, grlila i mazila, dok su ostale devojke to gledale u čudu. Šokirale su se kad su videle da ni Šašić nije imun na nju, već joj uzvraća istom merom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track